ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προ των πυλών το προσιτό Tesla Model Y;

0

Οι φήμες θέλουν την αμερικανική εταιρεία να έχει ξεκινήσει ήδη τη δοκιμαστική παραγωγή της προσιτής οικονομικά έκδοσης του Model Y.

Δε θα αργήσει η στιγμή που μία πιο προσιτή οικονομικά πρόταση του Tesla Model Y θα διατεθεί προς πώληση, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν. Δημοσίευμα του Electrek αναφέρει πως η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη τη δοκιμαστική παραγωγή της Long Range έκδοσης του μοντέλου η οποία θα έχει κίνηση στους πίσω τροχούς (εν αντιθέσει με το υπάρχον τετρακίνητο Model Y) και θα είναι οικονομικότερο σε σχέση με τις διαθέσιμες προτάσεις.

Η δοκιμαστική παραγωγή είναι ένα από τα τελευταία στάδια πριν ένα όχημα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, η Tesla θα χρειαστεί να δημιουργήσει το αυτοκίνητο και να το υποβάλλει στις απαραίτητες δοκιμές ώστε να πάρει την έγκριση της Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ (EPA) πριν ανοίξει τις προπαραγγελίες.

Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με την τιμή του προσιτού Model Y, δεν υπάρχει για την ώρα κάτι συγκεκριμένο. Η Long Range εκδοχή του Model Y ξεκινά στις ΗΠΑ από τα 43.690 δολάρια ενώ η Performance έχει ως αφετηρία τα 53.690 δολάρια -καμία από τις δύο δε διατίθεται επί του παρόντος στη χώρα μας. Το φθηνότερο μοντέλο Tesla που προσφέρεται αυτή τη στιγμή από την αμερικανική εταιρεία είναι η Standard Range Plus έκδοση του Model 3, η οποία και αρχίζει από τα 31.690 δολάρια.

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Tesla ξεκίνησε να διαθέτει τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα και στη χώρα μας, αποκλειστικά online, με το Model Y να μην περιλαμβάνεται στα διαθέσιμα μοντέλα.

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ