ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα διαρροή του Galaxy Note20 Ultra που θα υποστηρίζει 90 παιχνίδια Xbox μέσω cloud

0

Στενότερη αναμένεται να γίνει η σχέση Microsoft και Samsung στο επερχόμενο Galaxy Note 20 Ultra σύμφωνα με αναφορά της γερμανικής ιστοσελίδας WinFuture.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς που θα παρουσιαστεί στις 5 Αυγούστου, θα είναι βελτιωμένο προκειμένου να μπορεί να αναπαράγει παιχνίδια Xbox μέσω της streaming υπηρεσίας της Microsoft που για την ώρα έχει την προσωρινή ονομασία Project xCloud. Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια της κοινής ανακοίνωσης των δύο εταιρειών τον προηγούμενο Φεβρουάριο για συνεργασία πάνω σε μια cloud υπηρεσία streaming παιχνιδιών αλλά και του Αυγούστου του 2019 για έμφαση στην παραγωγικότητα. Λίγο αργότερα η Samsung προχώρησε στην κατάργηση της δικής της gaming streaming υπηρεσίας που έδινε τη δυνατότητα στον χρήστη να παίξει στο Galaxy smartphone παιχνίδια που είχε στο PC του.

Περισσότερες πληροφορίες του WinFuture αναφέρουν ότι αρχικά το Galaxy Note 20 Ultra θα υποστηρίζει μέσω του Project xCloud συνολικά 90 παιχνίδια, με τη γκάμα να αυξάνει το επόμενο διάστημα. Παράλληλα η ιστοσελίδα προχωρά και στα πλήρη αποκαλυπτήρια της συσκευής μέσα από αναλυτικές φωτογραφίες και πληροφορίες. Έτσι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς θα διαθέτει σύστημα 3 καμερών στο πίσω μέρος με προεξέχει χαρακτηριστικά από το υπόλοιπο σώμα της συσκευής, με τον κύριο αισθητήρα να διαθέτει ανάλυση 108MP, τον δεύτερο στα 12MP για υπερευρυγώνιες φωτογραφίες και τέλος έναν τρίτο αισθητήρα 12MP που θα χαρίζει ψηφιακό zoom 50x. Μια τέταρτη κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος για τις selfies, θα διαθέτει ανάλυση 10MP.

Το S Pen που συνοδεύει κάθε Galaxy Note θα διακρίνεται μεταξύ άλλων για την πολύ γρήγορη απόκρισή του, μόλις 9 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Άλλα επιβεβαιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη 5G, ο επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος των 256 ή 512GB, 12GB μνήμη και μπαταρία με χωρητικότητα 4.500mAh.

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ