ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το iPhone 12 μπορεί να κοστίζει $50 παραπάνω παρά την έλλειψη φορτιστή και ακουστικών

0

Το γεγονός πως το iPhone 12 δε θα περιλαμβάνει φορτιστή και ακουστικά στη συσκευασία, οδήγησε πολλούς στο λογικό συμπέρασμα πως εφόσον μειώνεται το κόστος, θα μειωθεί και η τιμή. Μάλιστα ο γνώστης της βιομηχανίας Jon Prosser αποκάλυψε πως οι πηγές του κάνουν λόγο για τιμή μικρότερη από το iPhone 11, ξεκινώντας από τα $649.

Ωστόσο μία νέα εκτίμηση του αναλυτή Jeff Pu, μάλλον θα απογοητεύσει αυτούς που περιμένουν ένα φθηνότερο iPhone. Σύμφωνα με τον Pu, το iPhone 12 των 5.4 ιντσών θα κοστίζει $749, $50 ακριβότερο από το iPhone 11 το οποίο ξεκινούσε από τα $699.

Ο λόγος της αύξησης είναι η προσθήκη 5G τεχνολογίας, καθώς και η χρήση OLED οθόνης. Σύμφωνα με τον Pu, τα δύο νέα στοιχεία είναι ακριβά και η αφαίρεση των ακουστικών και του αντάπτορα από τη συσκευασία δεν είναι αρκετά για να παραμείνει η τιμή στα επίπεδα του iPhone 11. Ωστόσο θεωρεί πως παρά το διχασμό απόψεων που θα προκαλέσει η αύξηση τιμής ενώ ταυτόχρονα δε θα περιέχει φορτιστή, “θα γίνει αποδεκτή από τους καταναλωτές και δε θα επηρεάσει τη ζήτηση”.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ