ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στις 5 Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note20

0

Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού, η Samsung επιβεβαίωσε ότι το επόμενο Unpacked Event θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου, στις 5.00μμ ώρα Ελλάδος.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί φυσικά μόνο online και ο πρωταγωνιστής του αναμένεται να είναι το Galaxy Note20. Όμως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι η νοτιοκορεατική εταιρεία θα επιλέξει τη συγκεκριμένη παρουσίαση για να αποκαλύψει το νέο της smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, το διάδοχο του Galaxy Fold.

Η σειρά Galaxy Note20 αναμένεται πάντως να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρουσίασης, με τις πρώτες φωτογραφίες να έχουν διαρρεύσει από τις αρχές Ιουλίου, από τη ρωσική ιστοσελίδα της Samsung. Με βάση αυτές τις φωτογραφίες αλλά και τις πληροφορίες, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς θα διαθέτει τουλάχιστον 3 κάμερες, με μια τέταρτη να είναι είτε ένας 3D ToF αισθητήρας είτε laser autofocus. Η OLED οθόνη θα υποστηρίζει για πρώτη φορά ρυθμό ανανέωσης 120Hz ενώ τουλάχιστον ένα μοντέλο της σειράς θα υποστηρίζει συνδέσεις με 5G δίκτυα. Το S-Pen, ο κύριος λόγος διαφοροποίησης των Galaxy Note μοντέλων από τη σειρά Galaxy S, θα έχει φυσικά έντονη παρουσία, με τη Samsung να επεκτείνει τις δυνατότητές του.


Σε ότι αφορά την αναδιπλούμενη συσκευή, αυτή πιθανότατα θα ονομάζεται Galaxy Z Fold 2, θα διαθέτει εσωτερική οθόνη 7,7 ιντσών στο πλήρες άνοιγμα της, ενώ μια δεύτερη εξωτερική, θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη από αυτή που διέθετε το αρχικό Galaxy Fold. Η Samsung ίσως επιλέξει να παρουσιάσει και μια σειρά από άλλες συσκευές όπως tablets και wearables, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα συμμετάσχει στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας, την IFA, η οποία θα διεξαχθεί μεταξύ 3 και 5 Σεπτεμβρίου.

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ