ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της ταινίας Καπετάν Μιχάλης στις Δαφνέδες

0

Στις Δαφνέδες Μυλοποτάμου συνεχίζονται αυτές τις ημέρες τα γυρίσματα της ταινίας «Καπετάν Μιχάλης» που θα παρουσιάσει στην μεγάλη οθόνη το θρυλικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη.

Μάλιστα, στο όμορφο χωριό της Ρεθεμνιώτικης επαρχίας έχουν κληθεί πολλοί ερασιτέχνες ηθοποιοί από το Δημοτικό Θέατρο Μυλοποτάμου, τα Μπουντάλια των Μαργαριτών αλλά και από παραδοσιακούς συλλόγους της περιοχής για να συμμετάσχουν και να εμπλουτίσουν με την παρουσία τους, τις ανάγκες της ταινίας, που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Την ευθύνη της σκηνοθεσίας της ταινίας  έχει ο  Κώστας Χαραλάμπους. Η ταινία θα μεταφέρει τους θεατές στο 1889 κατά τη διάρκεια της Κρητικής Επανάστασης, ενώ η πλοκή, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, θα προσπαθήσει να αποτυπώσει την εποχή με έναν ρεαλισμό, επιλέγοντας εκείνη την ιστορία που αφορά τον κεντρικό πυρήνα του μυθιστορήματος.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο του 2023 με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον  Αλέκο Συσσοβίτη και την Τζένη Καζάκου.

Οι φωτογραφίες μας, προέρχονται από το σκηνικό που έχει στηθεί στις Δαφνέδες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ