ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το ζήτημα της επέκτασης του μειωμένου ΦΠΑ έθεσε από τις Βρυξέλλες ο Νίκος Ρεϊζάκης

0

Στην γενική συνέλευση του Δικτύου Νησιωτικών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της ΕΕ (INSULEUR) στις Βρυξέλλες βρέθηκε τη Δευτέρα 23 Μαΐου, ως απεσταλμένος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου ο αντιπρόεδρος του ΕΟΑΕΝ, Νίκος Ρεϊζάκης.

Στη συνέλευση που οργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή και συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλα Ευρωπαϊκά Επιμελητήρια είτε με φυσική, είτε με διαδικτυακή παρουσία, ο κ. Ρεϊζάκης έθεσε το ζήτημα της επέκτασης του μειωμένου ΦΠΑ και στα υπόλοιπα νησιά όπως και στην Κρήτη. Σε δήλωσή του ο ίδιος ανέφερε: «Στην γενική συνέλευση του Insuleur, έθεσα το ζήτημα της επέκτασης του μειωμένου ΦΠΑ και στα υπόλοιπα νησιά όπως και στην Κρήτη, που ποτέ δεν ωφελήθηκε από αυτή την ευρωπαϊκή οδηγία. Ας ξεκινήσει και αυτό το θέμα με το ΦΠΑ από κάπου, ίσως κάποια στιγμή το καταφέρουμε»

Μετά την γενική συνέλευση Ακολούθησε Workgroup με θέμα «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ». Ένα εργαστήριο που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Νησιωτικών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της ΕΕ (INSULEUR) σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ) και με τη συνεργασία της Επιτροπής Νήσων CRPM και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μικρών Νησιών (ESIN).

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ