ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Γιατρός εμβολίασε ο ίδιος τις 2 ανήλικες κόρες του

0

Όταν μιλάει η επιστήμη, καλό είναι οι υπόλοιποι να σωπαίνουμε και να ακούμε τις προσταγές όλων εκείνων που εν έτει 2021 όταν πεθαίνει κάποιος στα 65 έχουμε την ευλογία να λέμε «κρίμα, ήταν μικρός…»

Με την επιστήμη, λοιπόν και όχι με τις συνωμοσίες. Με τους γιατρούς εκείνους που έχουν πλήρη επίγνωση του λειτουργήματος που ασκούν και δεν βομβαρδίζουν με ανοησίες τον γενικό πληθυσμό.

Ένας από αυτούς και ο συμπατριώτης μας, ο Ρεθυμνιώτης γιατρός Εμμανουήλ Προκοπάκης, Διευθυντής ΩΡΛ Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης και πατέρας δύο κοριτσιών, 13 και 15 ετών, τις οποίες εμβολίασε ο ίδιος χωρίς κανένα δισταγμό, προσφέροντας ένα λαμπρό παράδειγμα -όχι για τους αρνητές, εκείνοι έχουν πάρει το δρόμο τους- αλλά για τους επιφυλακτικούς.

Η ανάρτηση του κ. Προκοπάκη:
«Σήμερα εμβολίασα εγώ ο ίδιος, τις κόρες 15 και 13. Πρωτίστως για να προστατευτούν οι ίδιες, μια που έρχεται δύσκολο Φθινόπωρο και ακόμη πιο δύσκολος Χειμώνας.

Η δια ζώσης εκπαίδευση σε Γυμνάσια και Λύκεια πρέπει να συνεχιστεί αδιαλείπτως.

Μιλάω έχοντας πλήρους επίγνωσης αυτών που λέω, λόγω της ιδιότητός μου ως Καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατανοώ τους αρνητές αυτούς, που λόγω άγνοιας φοβούνται. Όμως τους καλώ να ακολουθήσουν τα δικά μας παραδείγματα, εμάς που γνωρίζουμε.

Εκφράζω όμως τη θλίψη μου για τους ημιμαθείς ιατρούς, που επηρεάζοντας κόσμο, τον παρασύρουν στο τέλμα της δικιάς τους επιστημονικής αβεβαιότητος.»

https://www.facebook.com/emmanuel.prokopakis/posts/10224751215866017

daynight.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ