ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Φωφή Γεννηματά και πλήθος υψηλών καλεσμένων στη βάφτιση των παιδιών του Μιχάλη Σαρρή

0

Μεγάλη ήταν η χαρά για το Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο, Μιχάλη Σαρρή που βάφτισε το Σάββατο που μας πέρασε τα δίδυμα παιδιά του, στον Άγιο Μάμα ανάμεσα σε φίλους, συντρόφους και συναγωνιστές.  

Στο ιδιαίτερα προσεγμένο γλέντι των βαφτίσεων των δύο παιδιών, βρέθηκε πλήθος υψηλών καλεσμένων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Μιχάλη Σαρρή.  

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά,  ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βαγγέλης Γκεγκέρογλου, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, το μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου και Δ/ντής του Πολιτικού Γραφείου της κ. Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας, ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης δήμων Κρήτης Γιάννης Κουράκης, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Χανιών Παναγιώτης Σημαντηράκης, ο καθηγητής Γενικής Ιατρικής Χρήστος Λιονής, ο παρουσιαστής παραδοσιακών εκπομπών Γιώργος Βιτώρος, περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΙΝΑΛ και πλήθος κόσμου.  

Τα μυστήρια της βάφτισης τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος.  

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ