ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Σοκ στον Μυλοπόταμο από τον βίαιο ξυλοδαρμό του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ

0

Ειδικότερα, νωρίς το πρωί και ενώ ο κ. Καφφάτος κατευθυνόταν  προς το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον κεντρικό δρόμο του Περάματος δέχθηκε επίθεση από μαινόμενο άνδρα, ο οποίος τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου δέχθηκε 15 ράμματα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων που έδειξαν εκτεταμένους μώλωπες και σωματικές κακώσεις. 

Σε ό,τι αφορά τα αίτια της επίθεσης, γίνεται λόγος για απαίτηση από τον δημότη της παροχής δωρεάν άντλησης νερού από γεώτρηση, η οποία θεωρούσε πως ήταν σε ιδιόκτητο κτήμα του. Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία. 

Το γεγονός, έχει αναστατώσει την Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Δημήτρης Κόκκινος σε δήλωση του τονίζει τα εξής:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη επίθεση εναντίον του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ κ. Γεώργιου Καφφάτου, πράξη, η οποία προκαλεί αλγεινή εντύπωση σε όλη την κοινωνία.

Με την βεβαιότητα, ότι η θέση μας απηχεί του συνόλου των μελών της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για την ενέργεια αυτή και εκφράζουμε την στήριξη μας και την αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο του συναδέλφου και συνεργάτη μας.

Τονίζουμε δε, με κάθε ένταση, ότι η βία, από όπου και αν προέρχεται, ούτε αίτια έχει, ούτε δικαιολογία.»

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ