ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Οφειλόμενη απάντηση…

0

Εμείς σαν εφημερίδα δεν προτρέψαμε ή αποτρέψαμε κάποιο να εμβολιαστεί. Θεωρήσαμε και θεωρούμε, ότι αυτό αποτελεί προσωπική υπόθεση ενός εκάστου. Προφανώς ως οφείλαμε δημοσιεύσαμε και θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις και τις θέσεις. Δεν δημοσιεύσαμε, όμως, και δεν μπορούμε να δημοσιεύουμε ψεύτικες ειδήσεις. Και αυτό αποτελεί θέση ευθύνης.

Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, οι οποίοι βασίζονται στις διαδόσεις και όχι στις επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις, δεν είναι κάτι, στο οποίο μπορούμε να ανταποκριθούμε. Και μάλιστα, δεν μας αφορά.

Σε ότι αφορά τα μέτρα που ισχύουν, οφείλουμε να τα δημοσιεύουμε προς ενημέρωση των πολιτών. Και επ’ αυτών επίσης έχουμε εκφράσει τη γνώμη μας. Πολλές φορές επικριτική και αρνητική. Όπως επίσης έχουμε δημοσιεύσεις και δεκάδες άρθρα που δεν συμφωνούν με τα μέτρα και αντίστοιχα εκείνων που συμφωνούν με τις κυβερνητικές αποφάσεις και αξιώσεις.

Όλα τα λοιπά, τα θεωρούμε εκ του περισσού έως και ύποπτα. Προς τούτο και θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ