ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ο μικρός ήρωας Γιαννάκης επέστρεψε σπίτι του νικητής!

0

Ευχαριστίες από καρδιάς στέλνει η οικογένεια του μικρού Γιάννη Τσουντάνη που κατάφερε και βγήκε νικητής από ένα ιδιαίτερα δύσκολο χειρουργείο που έκανε με την υποστήριξη του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Ο Γαβριήλ Τσουντάνης και η σύζυγος του Βασιλική Δεβεράκη, ευχαριστούν ακόμη  τον δήμαρχο Ρεθύμνου, κ. Γιώργο Μαρινάκη, την διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου κ. Μάχη Κασπίρη και τον γιατρό, Πολυχρόνη Δασκαλάκη. 

Ακολουθεί το ευχαριστήριο της οικογένειας:

 «Ευχαριστήριο Οικογένειας Τσουντάνη Γαβριήλ και Δεβεράκη Βασιλικής

Αμέτρητοι είναι οι φίλοι που μας ευχήθηκαν και μας έδωσαν κουράγιο σε μια δύσκολη περίοδο για το Γιαννάκη μας. Ήταν ο μήνας που έπρεπε επιτέλους να μπούμε στο χειρουργείο για ολική σπονδυλοδεσία. Λόγω της προχωρημένης και ιδιότυπης σκολίωσης τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα και ειδικά για ένα παιδί ΑΜΕΑ με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Όμως, όλα πήγαν κατ’ ευχήν! Έχουμε επιστρέψει στο σπίτι μας, νικητές. Η αποθεραπεία μπορεί να πάρει καιρό, αλλά το πείσμα για ζωή του Γιαννάκη είναι η δύναμη του. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Επίσης, για να μην ξεχνιόμαστε, εκτός από τις ευχές και τη βοήθεια φίλων και συγγενών χρειάζεται και πρέπει να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που έπαιξαν το σημαντικότερο ρόλο στην πραγματοποίηση της επέμβασης και της νοσηλείας του γιου μας.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ένας σπουδαίος άνθρωπος, γέννημα του τόπου μας, Ρεθεμνιώτης, Κρητικός, από τις πιο δυνατές προσωπικότητες της χώρας, ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης. Ίσως να μην υπάρχουν οι λέξεις για να περιγράψουμε τι νοιώθουμε για το χαρακτήρα και το ήθος του κ. Βαρδινογιάννη. Τα τηλεφωνήματά του μας έδιναν μεγάλη δύναμη και το πόσες φορές νοιάστηκε για το “χωριανάκι” του, όπως έλεγε, ήταν πράγματι συγκινητικό.

Είναι σίγουρο πως χωρίς τη δική του βοήθεια και στήριξη, δεν θα είχαμε καταφέρει να είμαστε εδώ σήμερα και να χαιρόμαστε για τα καλά αποτελέσματα. Πραγματικά τα συναισθήματα και η ευγνωμοσύνη μας δεν εκφράζονται αρκετά στο γραπτό λόγο.

κ. Βαρδινογιάννη να έχετε υγεία και ευτυχία είναι οι ευχές μας!

Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μας, μαζί με τον κ. Βαρδινογιάννη, είναι οι άνθρωποι που δεν θα λησμονήσουμε να πούμε ένα ακόμα ευχαριστώ και δημόσια.

Πρώτα η κα Μάχη Κασπίρη, διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, ένας εξαιρετικός άνθρωπος με αξίες, έχει την “ευθύνη” της πρώτης σκέψης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ικανότατος δήμαρχος, έδειξε για πολλοστή φορά πόσο δίπλα είναι σε οικογένειες που χρειάζονται οτιδήποτε. Νομίζω όλοι μας στο Ρέθυμνο έχουμε αναγνωρίσει την προσφορά του στην κοινότητα ΑΜΕΑ.

Ο γενικός γιατρός, κ. Δασκαλάκης Πολυχρόνης, προσωπικός γιατρός του κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη, ενδιαφέρθηκε επίσης τόσο πολύ για εμάς. Έκανε όλη τη συνεννόηση με τα νοσηλευτικά ιδρύματα, τους θεράποντες γιατρούς και μας έχει υποχρεώσει πάρα πολύ!

Μακάρι να μπορούσαμε να ευχαριστήσουμε όλους προσωπικά για το ενδιαφέρον σας!

Σας ευχόμαστε να έχετε όλοι σας υγεία!»

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ