ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Διεθνείς Πιστοποιήσεις από το ΙΙΕΚ Grant

0

Με άριστη διοργάνωση και εκατοντάδες συμμετοχές υλοποιήθηκαν οι  εξετάσεις Πιστοποίησης Προσώπων   στο  Ι.ΙΕΚ Grant  από την ACTA (Τεχνοβλαστός), του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Οι σπουδαστές εξετάστηκαν σε θεωρία και πρακτική με Εξειδικευμένη Επιτήρηση και Αξιολόγηση από την ΑCTA.

Οι επιτυχόντες της διαδικασίας, θα οδηγηθούν  στην πιστοποίηση από την ACTA (Τεχνοβλαστός), του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, που αποτελεί διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης- ΕΣΥ.Δ (Αρ. Πιστοποίησης 594-3). Η Πιστοποίηση σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024-2012, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και κύρος, καθώς το εν λόγω Πρότυπο έχει διεθνή αναφορά άρα και αναγνώριση στην αγορά εργασίας σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο, δεδομένου ότι το ΕΣΥ.Δ έχει οριστεί ως ο Εθνικός Οργανισμός Διαπίστευσης της Ελλάδος σύμφωνα με Τις απαιτήσεις του αρ. 4 Κανονισμού αρ. 765/2008, όπου ορίζεται για κάθε κράτος μέλος ένα και μοναδικό εθνικό οργανισμό Διαπίστευσης, ο οποίος εποπτεύεται από το Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης. Επιπλέον, εξαιτίας του ότι οι ευρωπαϊκοί εθνικοί φορείς διαπίστευσης έχουν συστήσει την «Ευρωπαϊκή Συνεργασία για τη Διαπίσετυση- European co- operation for Accreditation» (ΕΑ), η οποία συντονίζει και επιβλέπει τις δραστηριότητες τους. Το ΕΣΥ.Δ είναι ιδρυτικό μέλος της ΕΑ.

Το ΙΙΕΚ Grant Παρέχει Κρατικές και Διεθνής Πιστοποιήσεις σε όλους τους Σπουδαστές της με στόχο την υψηλή απορρόφηση τους από την Αγορά Εργασίας σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε περισσότερα στο  www.grant.edu.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ