ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Θα διπλασιαστούν οι Αστυνομικές δυνάμεις στον Μυλοπόταμο

0

Το θέμα της έξαρσης της βίας στον Μυλοπόταμο κυριάρχησε στην κλειστή σύσκεψη που έγινε με τους διευθυντές των Αστυνομικών Υπηρεσιών και ο υπουργός φέρεται να είπε, "Θα κάνετε τη δουλειά σας χωρίς φόβο και χωρίς διακρίσεις", τονίζοντας χαρακτηριστικά, "Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου».

Από την σύσκεψη έγινε γνωστό, ότι επίκειται διπλασιασμός των αστυνομικών δυνάμεων στον Μυλοπόταμο με ενδεχόμενο να ενοποιηθούν οι έδρες των αστυνομικών υπηρεσιών της περιοχής. Επίσης θα γίνει αποστολή drones προκειμένου να γίνεται καλύτερη επιτήρηση στο πλαίσιο των προσπαθειών εντοπισμού φυτειών ινδικής κάνναβης ενώ σύντομα η πολιτική και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. θα επισκεφθούν ειδικά τον Μυλοπόταμο για τα ζητήματα της παραβατικότητας.

Το θέμα αποτέλεσε το αποκλειστικό θέμα συζήτησης, καθώς σε αυτό αναφέρθηκαν αξιωματικοί και διοικητές και από άλλες περιοχές του νησιού, στηλιτεύοντας την κατάσταση που έχει "ξεφύγει" και υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι΄ αυτό, φέρει το γεγονός πως δίνονται ανεξέλεγκτα επιδοτήσεις και μάλιστα ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ