ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δωρεά αναλώσιμων και ιατρικού εξοπλισμού στο ΠΑΓΝΗ από την Creta Farms

0

Η Creta Farms προχώρησε στη δωρεά αναγκαίων αναλώσιμων και ιατρικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του Covid-19 προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) το οποίο είναι και το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Κρήτη.

Για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου για τη νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό, η εταιρεία δώρισε περισσότερα από 1200 τεμάχια λευκών ειδών (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πετσέτες), 10.000 γάντια, 40 στηθοσκόπια υψηλών προδιαγραφών, 200 ψηφιακά θερμόμετρα και 6 ψηφιακά πιεσόμετρα. Ακόμη, για την προστασία των διοικητικών υπαλλήλων και άλλων εργαζομένων στο νοσοκομείο οι οποίοι έρχονται σε επαφή με το κοινό και το υγειονομικό προσωπικό, η εταιρεία δώρισε 300 βαμβακερές πλενόμενες μάσκες.

Μέσα σε αυτή την πρωτοφανή κρίση, η Creta Farms δρα με γνώμονα την προστασία της ζωής και της δημόσιας υγείας και μεριμνά για την υγεία των εργαζομένων, των συνεργατών και των προμηθευτών της. Η εταιρεία έθεσε εγκαίρως σε εφαρμογή όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης των εργαζομένων – φυσικές αποστάσεις, προστατευτικό εξοπλισμό, εργασία από το σπίτι στις περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό κ.ο.κ. – και συνεχίζει με αίσθημα ευθύνης την παραγωγή και τη διάθεση των προϊόντων της σε όλη την επικράτεια.

Με την δωρεά αναγκαίων ειδών προς το ΠΑΓΝΗ, η Creta Farms έχει στόχο να σταθεί αρωγός στο ηρωικό έργο του υγειονομικού προσωπικού της Κρήτης, το οποίο, μαζί με το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το επιστημονικό προσωπικό ολόκληρης της χώρας, δίνει με αυταπάρνηση αυτή την τόσο κρίσιμη μάχη.

Ο κ. Δημήτρης Βιντζηλαίος της Impala Hellas, στρατηγικού επενδυτή της Creta Farms, δήλωσε σχετικά:

«Σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία, είναι χρέος όλων μας να συνδράμουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την υποστήριξη του υγειονομικού μας προσωπικού στον αγώνα που δίνει απέναντι στον Covid-19. Σε συνεργασία με την υπηρεσιακή διοίκηση της Creta Farms και κατόπιν της ενημέρωσής μας από το ΠΑΓΝΗ σχετικά με τις ανάγκες του νοσοκομείου, προχωρήσαμε στη δωρεά αναγκαίων αναλώσιμων και ιατρικού εξοπλισμού, προκειμένου να δείξουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας για το καθημερινό πολύτιμο έργο του νοσοκομείου για την προστασία της κρητικής κοινωνίας από τον κορωνοϊό».

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την Creta Farms για τη σημαντική συνεισφορά της στο νοσοκομείο μας αυτήν την περίοδο της άνευ προηγουμένου υγειονομικής κρίσης που διανύει η χώρα. Οι ανάγκες σε αναλώσιμα και εξοπλισμό είναι μεγάλες και διαρκείς, γι’ αυτό και η συμβολή αυτή έχει ιδιαίτερη αξία».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ