rethemnos-sprite
ΡΕΘΥΜΝΟ

Γιάννης Ταταράκης: "Tοπικό πρόγραμμα που θα αφορά κάθε οικισμό ξεχωριστά για την Δημοτική περίοδο 2019-2023"

Μια νέα πρωτόγνωρη προεκλογική τακτική εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης και ο Δημοτικός Συνδυασμός του. Ο κ. Ταταράκης, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δημαρχιακό αξίωμα,  θα επισκέπτεται τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου όπου σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα συνδιαμορφώσουν ένα τοπικό πρόγραμμα που θα αφορά κάθε οικισμό ξεχωριστά για την Δημοτική περίοδο 2019-2023.

Τα τοπικά προγράμματα θα αποτελούνται από ρεαλιστικές και εφικτές προτάσεις και θα είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα με το γενικότερο Δημοτικό πρόγραμμα, τις κατευθύνσεις  και τις προτεραιότητες όπως τις έχει ανακοινώσει ο Δήμαρχος στην παρουσίαση του συνδυασμού του.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου οπότε ο κ Ταταράκης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφτηκε τα Σακτούρια και τις Μέλαμπες όπου πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος με τους εκπροσώπους των φορέων και καταγράψαν τις προτάσεις τους.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν σε όλα τα χωριά και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μάρτη σύμφωνα με τον προγραμματισμό.  Η επόμενη επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στην Κρύα Βρύση, στην Ορνέ και στην Αγία Γαλήνη.