ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανυπόταχτη Κρήτη: "Είμαστε αντίθετοι στη λεηλασία της Κρήτης από αδίστακτα επιχειρηματικά συμφέροντα"

0

Τα ζητήματα του αγροτικού τομέα, τα φαραωνικά επενδυτικά σχέδια, η αρπαγή των βουνών και των νερών της Κρήτης τέθηκαν προς συζήτηση στην εκδήλωση της "Ανυπόταχτης Κρήτης- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση" το βράδυ της Τετάρτης στην Κάντανο. Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού Κωστής Καρυωτάκης. Στη συνέχεια ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Κυριακάκης παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού, απάντησε σε ερωτήσεις και ακολούθησε πλούσια συζήτηση με επίκεντρο τα ζητήματα του πρωτογενή τομέα και των προβλημάτων της υπαίθρου.

"Είμαστε αντίθετοι στη λεηλασία της Κρήτης από αδίστακτα επιχειρηματικά συμφέροντα που καταστρέφουν τον τόπο μας για να πλουτίσουν οι ίδιοι. Η αρπαγή των βουνών, των νερών, η καταπάτηση και η καταστροφή τοπίων και μνημείων, τα φαραωνικά επενδυτικά σχέδια απειλούν το νησί.

Δεν είμαστε με τον Καλλικράτη και το τοπικό κράτος που εφορμά κατά του λαού. Είμαστε με μια αυθεντική λαϊκή αυτοδιοίκηση, με γενικές συνελεύσεις και τοπικά δημοψηφίσματα, με ανακλητούς εκπροσώπους κι όχι με «λευκή επιταγή» για πέντε χρόνια" είπε ο Γιάννης Κυριακάκης μεταξύ άλλων.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/4 ΣΤΙΣ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και μέλη της κίνησης θα βρεθούν την Μ. Παρασκευή στις Βουκολιές. Θα γίνει περιοδεία στο χώρο του παζαριού και θα μοιραστούν κείμενα με τις θέσεις της "Ανυπόταχτης Κρήτης".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ