ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανακοίνωσε τα μέλη του συνδυασμού του ο Γιάννης Ταταράκης

0

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο χωριό Άγιος Βασίλης ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης , ανακοίνωσε το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού «Κοινή πορεία για το μέλλον», με το οποίο θα διεκδικήσει το δήμο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο κ. Ταταράκης παρουσίασε τα 90 από τα 106 ονόματα του ψηφοδελτίου του και απευθυνόμενος στους συνδημότες του υπογράμμισε «Θα εγκαινιάσουμε μια νέα προεκλογική τακτική που δεν θα περιλαμβάνει επισκέψεις αστραπή στα χωριά με σκοπό το χειροκρότημα. Αλλά από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουμε επισκέψεις στα χωριά με στόχο τον ουσιαστικό και πλούσιο διάλογο, με ανταλλαγή απόψεων από όπου θα προκύψουν οι προγραμματικές μας θέσεις. Σε αυτές τις λαϊκές συγκεντρώσεις θα λογοδοτούμε αφού έχουμε την ηθική υποχρέωση στους συμπολίτες μας και αυτό, πιστεύω, μας ξεχωρίζει. Γιατί στη δική μας πολιτική αντίληψη, η λογοδοσία, συνδέεται άμεσα με τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους συνδημότες μας».

Στη συνέχεια της ομιλίας του  τόνισε: «Είμαστε μία γνήσια αυτοδιοικητική κίνηση, δεν μας «κατεβάζουν» για να υπηρετήσουμε κομματικές σκοπιμότητες . Εμείς δεν κατεβαίνουμε με σημαία την αντιπαράθεση με πρόσωπα, αλλά προτάσσουμε, το πάθος και το όραμα για τον τόπο μας, την αγάπη για την αυτοδιοίκηση αλλά και τις βασικές αρχές του συνδυασμού μας:

1.            Χρηστή οικονομική διαχείριση, αξιοκρατία και διαφάνεια παντού.

2.            Αποτελεσματική αντιμετώπιση καθημερινότητας του δημότη

3.            Κοινωνική ευαισθησία και στήριξη με κάθε μέσο των ευπαθών ομάδων

4.            Αναζήτηση εναλλακτικών πόρων χρηματοδότησης έργων και δράσεων του Δήμου».

Τονίζοντας ότι είναι η ώρα να βρεθεί κοινός παρανομαστής και σημεία προσέγγισης που θα οδηγήσουν στην ταχεία αντιμετώπιση των προβλημάτων, ανέφερε ότι το Ενωτικό ψηφοδέλτιο των 17 τον βρίσκει σύμφωνο και έτοιμο να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου.

φωτογραφία 1 (1)

«Βασικός στόχος του Συνδυασμού μας είναι να ξεπεραστεί η συνήθεια χρόνων που είχε μετατρέψει τις τοπικές διαδικασίες σε πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων. Το ζητούμενο σήμερα δεν είναι η κομματική αξιοποίηση των εκλογών όσων και αν προσπαθούν κάποιοι. Δεν υπάρχει πια τέτοιο περιθώριο. Το ζητούμενο είναι να παραμερίσουμε, τις αγκυλώσεις, τις ιδεοληψίες και τις προσωπικές φιλοδοξίες και να μιλήσουμε πρακτικά, για την αξιοποίηση των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας. Όλοι έχουμε την ιδεολογική μας προέλευση και ασφαλώς υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Τώρα όμως είναι η ώρα, να βρούμε τον κοινό παρανομαστή και τα σημεία προσέγγισης που οδηγούν στην ταχεία αντιμετώπιση των προβλημάτων και στην πρόοδο σε όλους τους τομείς. Με βρίσκει λοιπόν σύμφωνο η άποψη για ενωτικό ψηφοδέλτιο των 17 εκλεκτών συμπολιτών μας. Μπορώ να καθίσω στο τραπέζι διαλόγου με όλους  όσους θέλουν να προσφέρουν στον τόπο χωρίς διαπραγματεύσεις κάτω από το τραπέζι. Στόχος μου τώρα αλλά και μετά τις εκλογές είναι και θα είναι η σύνθεση απόψεων και θα αποδεχτώ κάθε σοβαρή, εμπεριστατωμένη, εναλλακτική πρόταση. Ας αφήσουμε οριστικά πίσω μα τις προσωπικές διαφωνίες και τις αντιθέσεις μας αφού αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που χωρίζουν και καλώ όλους τους ενεργούς δημότες ακόμα και αν στο παρελθόν βρεθήκαμε σε διαφορετικά μετερίζια να στρατευτούμε στον κοινό αγώνα» είπε.

Χαρακτηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του ισχυρό ανανεωμένο και πολυσυλλεκτικό ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα λοιπόν μου δίνεται η ευκαιρία και δημόσια να καλωσορίσω το νέο αίμα, τους νέους της αυτοδιοίκησης που εκφράζουν και την ανανέωση του σχήματος που διεκδικεί την εμπιστοσύνη σας. Αξίζει να σημειώσω ότι μέσος ηλικιακός όρος του συνδυασμού μας δεν ξεπερνά τα σαράντα έτη. Το ψηφοδέλτιο μας είναι ισχυρό και πολυσυλλεκτικό. Είναι ψηφοδέλτιο νίκης. Προέρχεται και απευθύνεται σε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και κοινωνικής τάξης. Άνδρες – γυναίκες, νέοι και νέες, αγρότες, κτηνοτρόφοι, επαγγελματίες, υπάλληλοι, επιστήμονες όλοι μαζί καταθέτουμε τις δυνάμεις μας, για την επιτυχία του κοινού μας στόχου, για την ευημερία και την προκοπή του δημότη του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Δεσμευόμαστε να εργαστούμε με αποτελεσματικότητα και ευαισθησία για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Να βρεθούμε με ανθρωπιά και αλληλεγγύη κοντά στα μικρά και μεγάλα προβλήματα των δημοτών μας. Για ένα Δήμο ανοικτό στην κοινωνία, χωρίς διακρίσεις κοινωνικές, οικονομικές, κομματικές ή ρατσιστικές. Άνθρωποι έντιμοι. Άνθρωποι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο, άνθρωποι που ζουν στον τόπο, γνωρίζουν τα προβλήματα, ξέρουν που πονά ο Δήμος και οι πολίτες, άνθρωποι με μέτρο, άνθρωποι που τους ξέρετε και σας ξέρουν, άνθρωποι που είναι ανάμεσα σας, άνθρωποι που νοιάζονται για την προοπτική του Δήμου μας. Φτιάξαμε ένα ψηφοδέλτιο  χωρίς αυταρχισμό, με πολιτικό ήθος με εντιμότητα, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, αρχές που θα μας ακολουθούν και στη νέα μας θητεία».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Ταταράκης παρουσίασε τα μέλη του συνδυασμού του ανά δημοτική ενότητα.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΜΠΗΣ

 

ΑΓ. ΓΑΛΗΝΗΚΑΣΣΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 ΜΠΑΝΤΙΝΑΚΗΣ  ΜΑΡΙΑ
 ΜΠΑΝΤΙΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
 ΤΡΟΥΛΙΝΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΦΟΥΝΤΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  
ΑΚΟΥΜΙΑΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
 ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 ΣΤΑΜΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΑΡΔΑΚΤΟΣΜΟΥΡΝΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
 ΜΥΞΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΔΡΥΜΙΣΚΟΣΠΕΡΙΣΣΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
 ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΑΡΙΝΕΣΓΙΟΡΤΑΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
 ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΕΝΤΡΟΧΩΡΙΕΦΕΝΤΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
 ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
 ΣΠΥΡΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΕΡΑΜΕΜΙΧΑΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
 ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΙΣΣΟΣΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΟΛΓΑ
 ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗΚΟΡΝΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ
 ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΛΑΜΠΙΝΗΚΕΛΑΙΔΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
 ΡΟΥΚΟΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
 ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΜΕΛΑΜΠΕΣΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΤΣΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗ
 ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
 ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΜΟΥΡΝΕΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 ΘΕΟΔΩΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
 ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΜΥΞΟΡΟΥΜΑΑΓΑΛΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 ΑΓΓΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΛΟΓΙΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΟΡΝΕΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
 ΦΩΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΣΑΚΤΟΥΡΙΑΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
 ΔΕΛΙΔΑΚΗΣ ΜΥΡΟΣ
 ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΣΠΗΛΙΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΛΙΝΑ
 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 ΤΣΙΡΙΝΔΑΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΟΙΝΙΚΑ

 

ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΑΛΕΒΥΖΑΚΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ
 ΚΛΕΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣΒΑΡΔΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
 ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΓΚΟΥΣΕΛΙΑΝΝΑΚΛΕΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
 ΣΦΗΝΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΣΩΜΑΤΟΣΣΟΡΟΚΟΥ ΜΙΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ
 ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗΣ ΓIΩΡΓΟΣ
ΚΟΞΑΡΕΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
 ΛΙΟΝΗ-ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
 ΜΠΕΡΕΤΟΥΛΗ-ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
 ΣΦΗΝΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 ΤΣΟΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓOΣ
ΛΕΥΚΟΓΕΙΑΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
 ΜΑΡΑΚΗ-ΜΑΡΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΡΙΟΥΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΞΕΖΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
 ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
 ΠΑΝΤΙΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 ΣΤΑΥΓΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΥΡΘΙΟΣΒΑΡΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
 ΒΙΤΑΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 ΚΑΡΚΑΝΗ-ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
 ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΡΟΔΑΚΙΝΟΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
 ΣΤΑΥΓΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 ΧΟΜΠΙΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΣΕΛΛΙΑΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΣΗΦΗΣ
 ΚΑΤΣΑΡΑΓΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
 ΞΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ