rethemnos-sprite
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Ψυχολόγων στο Κ.Η.Φ.Η. Ρεθύμνου

Το Κ.Η.Φ.Η. Ρεθύμνου που συμμετέχει στην υλοποίηση της πράξης «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων, που χρήζουν βοήθειας, για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» και λειτουργεί υπό την εποπτεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.), ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Ψυχολόγων Ρεθύμνου για την επιτυχία της ανοικτής εκδήλωσης με θέματα σχετικά με την Τρίτη Ηλικία, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 23 Ιουλίου στον χώρο του Κ.Η.Φ.Η., υπό την αιγίδα επίσης της Εταιρίας Αλτσχάϊμερ Ρεθύμνου.

Τα μέλη του Συλλόγου Ψυχολόγων Ρεθύμνου κ.κ. Βασίλης Βασιλάκης, Καίτη Ζαχείλα, Έλλη Παπαϊωάννου, Βέρα Πασχάλη και Ευφροσύνη Παπαδάκη προσέφεραν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους τόσο στα ηλικιωμένα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. Ρεθύμνου όσο και σε άλλα άτομα που παρευρέθησαν, χωρίς να φεισθούν χρόνου και διάθεσης.

Η Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. του Δήμου Ρεθύμνης, τους ευχαριστεί θερμά και για την πρόθεση που εκδήλωσαν να διοργανωθούν σε μελλοντικό χρόνο και άλλες συναφείς εκδηλώσεις.