ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Τρύφωνας Σαμαράς: «Με έκλεβε επί 1,5 χρόνο, έπαθα σοκ όταν του έβγαλαν οι αστυνομικοί την κουκούλα»

0

«Μου ζήτησε συγγνώμη και ότι θα μου φέρει τα πράγματα και κάποια χρήματα πίσω από αυτά που μου πήρε», λέει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Για τις κλοπές που γινόντουσαν σπίτι του μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην κάμερα του Happy Day. Ο κλέφτης ήταν ένας γνωστός του, ο οποίος μάλιστα είχε καταφέρει να βγάλει αντικλείδι και να μπαίνει μέσα όποτε ήθελε.

«Έπαθα σοκ με τον ληστή γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ήξερα. Μόλις του έβγαλαν την κουκούλα μπροστά μου οι αστυνομικοί, έπαθα σοκ. Λέω… εσύ; Δεν ήταν κολλητός μου φίλος, ήταν γνωστός μου. Είχε έρθει μια φορά σπίτι μου και του ζήτησα να πάει να μου πάρει έναν καφέ.

Μου ζήτησε τα κλειδιά του σπιτιού για να ανοίξει, για να μη μου χτυπήσει το κουδούνι. Του τα έδωσα και πήγε κι έβγαλε αντικλείδια. Επί 1,5 χρόνο είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου και έμπαινε ότι ώρα ήθελε, εκείνη τη μέρα ήταν στις 02:30 τη νύχτα», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πρόσθεσε επίσης: «Πραγματικά φοβήθηκα, αλλά επειδή ήταν μέρα Χριστουγέννων και ήταν μέρα της γιορτής του, έδωσα τόπο στην οργή και δεν έκανα μήνυση. Μου ζήτησε συγγνώμη και ότι θα μου φέρει τα πράγματα και κάποια χρήματα πίσω από αυτά που μου πήρε».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ