ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γιάννης Μπέζος: Η δημοτικότητα μου θα πέσει μόλις πω αυτά που πιστεύω πραγματικά

0

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο σίριαλ που πρωταγωνιστεί, την πολιτική και την τηλεόραση.

Ο ηθοποιός είναι ένας στρατηγός, όχι ένας στρατιώτης χωρίς αυτόν δεν γίνεται τίποτα αλλιώς παίζει μόνη της η οθόνης. Πρέπει να ζορίσουμε τον εαυτό μας σαν ηθοποιοί, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει μια δουλειά.

Υπάρχουν σταρ στις μέρες μας;
«Δεν βαριέστε αυτά είναι αστεία πράγματα. Σταρ σημαίνει αστέρι, εξαρτάται με ποια ποιότητα φωτίζεις κάτι. Δεν με ενδιαφέρει, είναι έξω από την παιδεία μου, το σταριλίκι είναι παλιομοδίτικο », ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Τα ριάλιτι και η μυθοπλασία και η τηλεόραση του σήμερα
«Ένας κύκλος είναι όλα. Θα ξαναβγούν πάλι τα ριάλιτι. Ο κόσμος τα χλευάζει μην νομίζετε »

«Δεν είναι καλή η τηλεόραση σήμερα. Είναι συντηρητική. Θέλει περισσότερη τόλμη, πρέπει να δούμε νέα πρόσωπα και νέες ιδέες και θέματα στη μυθοπλασία. Δεν είναι τολμηρή η τηλεόραση σήμερα ».

Η πολιτική και η… δημοτικότητα
«Όχι δεν θα πολιτευόμουνα. Μου έχουν κάνει προτάσεις, γιατί θα μειωθεί αμέσως. Η δημοτικότητα μου θα πέσει αμέσως με το που θα πουλήσεις αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια, παρά να πω ψέματα με ένα κόμμα ».

«Δεν διδάσκω την ταπεινότητα, αλλά την αλαζονεία. Όχι να κάνω ότι γουστάρω, αλλά δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση », είπε επίσης ο Γιάννης Μπέζος.

 

ourlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ