ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ζήνα Κουτσελίνη: Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί

0

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε την Τρίτη η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ρεπορτάζ για τη θεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης. Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε “συγκινητική” την παράσταση, προκαλώντας χαμό στα social media.

Πολλοί χρήστες στο Twitter εξοργίστηκαν με τον τρόπο με τον οποίο μεταδόθηκε η είδηση, με αρκετού να κάνουν λόγο για “επιχείρηση ξεπλύματος”.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης.
“Άλλος τα είπε τα δάκρυα, δεν είναι δικά μας. Αυτό είπαμε χθες και προσπαθήσαμε να το βροντοφωνάξουμε. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Βγήκε ο άνθρωπος της περιφέρειας και είπε ότι δάκρυσε και πως πήγαν και άλλοι και είδαν την παράσταση. Είπαμε ότι ήμασταν καλεσμένοι;

Έγινε το Σαββατοκύριακο και τίποτα δεν κουνήθηκε. Το αναδείξαμε εμείς. Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν;

Αυτοί να βγουν να το πουν και όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι “ξεπλένουμε” τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες εκεί πήγαν στη φυλακή. Για όνομα του Χριστού και της Παναγίας” ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη.

“Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη! Για όνομα του Θεού.

Εγώ έθετα ερωτήματα. Παρουσιάστρια είμαι. Εγώ ρώτησα αν συγκινήθηκε, γιατί αυτή την ενημέρωση είχαμε. Ότι κάποιοι συγκινήθηκαν. Και μου είπε ότι δάκρυσε. Εγώ δάκρυσα λοιπόν;

Σίγουρα ήταν υποκινούμενο προς το πρόσωπο της εκπομπής. Σε αυτή τη θέση που είμαι, είμαι ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να μην βιάσουν κάποτε και το δικό μου παιδί” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

ourlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ