ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ο Μιθριδάτης εξηγεί γιατί δεν θα ενωθούν ποτέ ξανά τα Ημισκούμπρια

0

"Όπως σεβόμαστε την αρχή και την πορεία τους, πρέπει να σεβαστούμε και το φινάλε τους" ξεκαθαρίζει ο Μιθριδάτης.

Στην κάμερα του OPEN Weekend μίλησε ο Μιθριδάτης το πρωινό της Κυριακής με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του κομματιού. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με την Μαρινέλλα, τα Ημισκούμπρια καθώς και το ρεύμα της τραπ μουσικής.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Μιθριδάτης δήλωσε πως «στο είδος που παίζω, που είναι το χιπ χοπ, η βάση της μουσικής είναι να δανείζεται στοιχεία από άλλα κομμάτια και άλλα είδη και να τα μετατρέπει σε κάτι διαφορετικό και καινούργιο. Στο αυθεντικό κομμάτι, η Μαρινέλλα απευθύνεται στο αμόρε της και λέει τι θα έκανε για αυτό. Εγώ το έχω προσεγγίσει διαφορετικά, απευθύνομαι στο κοινό, στους έρωτες και στον ίδιο μου τον εαυτό. Οπότε είναι τελείως διαφορετικό. Δεν ήταν ακριβώς συνεργασία ούτε συνεργάστηκα με την Μαρινέλλα, καθώς χρησιμοποίησα την αυθεντική της φωνή από το ηχογράφημα, αλλά πήρα την ευλογία της».

«Δεν νομίζω ότι θα γίνονταν ξανά ένα τα Ημισκούμπρια γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικά για μένα που, όπως σεβόμαστε την αρχή και την πορεία τους, πρέπει να σεβαστούμε και το φινάλε τους. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη διάλυση, απλά θεωρώ ότι έκλεισε ένας κύκλος. Σταματήσαμε να συνεργαζόμαστε τα μέλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα Ημισκούμπρια δεν προχωρούν. Μπορεί να μη συνεχίζουν να δημιουργούν καινούργιο υλικό, αλλά έχουν τόσο υλικό που ο άλλος μπορεί να τα ακούει για πάντα» πρόσθεσε στην εκπομπή OPEN Weekend.

«Την τραπ μουσική δεν την αναγνωρίζω σαν κάτι που να έχει σχέση με μένα. ή με αυτά που ακούω. Οπότε δεν με αφορά. Για μένα είναι κάτι ξένο, δεν έχει καμία σχέση με το χιπ χοπ και είναι ένα άλλο υβρίδιﻨ.
Facebook Twitter

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ