ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Τζομπανάκη -Αυγουστίδης: Μάνα και γιος ξετυλίγουν τις ζωές τους και μιλάνε για τον Σασμό

0

Η Καλλιόπη πιστεύει και τροφοδοτεί τη βεντέτα. Σαν Μαρία διαφωνώ» ξεκαθάρισε. Όμως, αφήνει κι ένα μικρό περιθώριο. «Αν μου πείραζε κάποιος τον γιο μου ή τον γιο του γιου μου δεν ξέρω τι θα έκανα...

Μιλώντας στο «Happy Day» για τον ρόλο της Καλλιόπης στον Σασμό, η Μαρία Τζομπανάκη παραδέχτηκε ότι έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα που υποδύεται. Κυρίως, την αφοσίωσή της στην οικογένεια, την οποία θεωρεί αδιαπραγμάτευτη. Όμως, εξίσου σημαντικές είναι και οι διαφορές.

«Η Καλλιόπη πιστεύει και τροφοδοτεί τη βεντέτα. Σαν Μαρία διαφωνώ» ξεκαθάρισε. Όμως, αφήνει κι ένα μικρό περιθώριο. «Αν μου πείραζε κάποιος τον γιο μου ή τον γιο του γιου μου δεν ξέρω τι θα έκανα».

Ήθελα πάρα πολύ να παίξω με τον γιο μου. Άρεσε και στον σύζυγό μου» λέει.

«Ήμουν όμορφη. Τώρα είμαι αλλιώτικα ωραία. Η ομορφιά δεν τελειώνει όταν αρχίζουν οι ρυτίδες.

Η ηθοποιός, υποδέχτηκε τον χειμώνα το πρώτο εγγονάκι της από τον γιο της και συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Ορφέα Αυγουστίδη.

«Έζησα τη γέννηση του παιδιού του παιδιού μου. Λέω στον γιο μου “λες να ζήσω να γεννήσει και το παιδί σου παιδί;” και μου λέει “ικανή σε έχω”» είπε.
Και συμπλήρωσε: «Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να αγαπήσω κάποιον περισσότερο από τον γιο μου αλλά το ένιωσα με τον εγγονό μου. Θα τον μεγαλώσει η μαμά του και θα τον χαρώ χωρίς άγχος» .

madata.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ