ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το νυφικό μου ετοιμάζεται, δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα»

0

"Θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά να είναι η Ιωάννα Τούνη, αλλά θέλω να καθίσω να σκεφτώ κάποιο άτομο που έχουμε περάσει πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου μαζί", λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προετοιμάζεται για τον γάμο της και εξομολογήθηκε για τα πάντα στην εκπομπή Love It.

«Η αλήθεια είναι ότι πρώτη εδώ μέσα θα ντυθώ νυφούλα εγώ. Το νυφικό μου έχει ξεκινήσει και ετοιμάζεται, θέλουμε περίπου ένα μήνα και κάτι μέχρι να το τελειώσουμε, γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα. Θα είναι τεράστιο. Προσπαθώ να δω να μην εκτοξεύω τον γαμπρό πιο εκεί.

Συζητάμε για την ίδια εκκλησία που μου έκανε την πρόταση γάμου. Συζητάμε για τον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι. Δεν έχουμε κλείσει την ημερομηνία ακόμα, αλλά θα θέλαμε εντός του επόμενου μήνα να γίνει ο γάμος.

Κουμπάρα μου ήταν να είναι μια παιδική μου φίλη, η Χρυσηίδα, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζουμε ένα θέμα εκκλησιαστικό, θρησκευτικό, που έχει να κάνει με το παλιό και το νέο ημερολόγιο και λίγο αναστατώθηκα μπορώ να σου πω. Θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά να είναι η Ιωάννα Τούνη, αλλά θέλω να καθίσω να σκεφτώ κάποιο άτομο που έχουμε περάσει πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου μαζί», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Το όνομά μου μετά τον γάμο θα είναι Δήμητρα Αλεξανδράκη Κων…», αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ