ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γιώργος Γερολυμάτος: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά γλίστραγα σαν το χέλι

0

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στην κάμερα του Love It. Ο δημοφιλής ερμηνευτής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει δεχθεί στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση.

 Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γερολυμάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω δανείσει κατά καιρούς χρήματα αλλά πάντοτε έχοντας στο μυαλό ότι τα ‘χω χάσει τα χρήματα. Γιατί ξέρω ότι αυτοί μετά δεν θα μπορούν να μου τα δώσουν και θα εξαφανιστούν».

 «Παρότι είχα αντιμετωπίσει και γω σεξουαλικές παρενοχλήσεις, γλίστραγα σαν το χέλι» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής. «Είτε από άντρες είτε από γυναίκες, ξεκαθάριζα πως δεν ήθελα. Δεν μπορούσα ούτε να το σκεφτώ». Όσον αφορά την φωτογράφιση που είχε κάνει για γνωστό ανδρικό περιοδικό, ο Γιώργος Γερολυμάτος ανέφερε πως «το Playboy τότε αποφάσισε να κάνει ένας άνδρας ημίγυμνος φωτογράφιση. Είχα πληρωθεί καλά. Σίγουρα δεν θα πήγαινα αφιλοκερδώς».

Επίσης, η πιο ακραία εκδήλωση ενθουσιασμού που έχει δεχθεί, όπως αποκάλυψε, ήταν πως θέλησαν να πάει κάπου και του έστειλαν… ένα learjet!

 

ourlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ