ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Χαστούκι στον Βέρτη από τον Άρειο Πάγο. Κατασχέθηκε η περιουσία του

0

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία είχε προσφύγει στον Αρειο Πάγο. Ως αποτέλεσμα, θα ξεκινήσει η κατάσχεση της περιουσίας του στο νυχτερινό κέντρο Οραμα!

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, στις οποίες διακρίνονται οι δικαστικοί επιμελητές που κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία του αοιδού! Η απόφαση-χαστούκι του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου της χώρας αφορά την αντιδικία του τραγουδιστή με τον πρώην συνεργάτη και φίλο του Νίκο Πολατίδη, ο οποίος επί σχεδόν οκτώ χρόνια διετέλεσε οικονομικός διευθυντής των εταιριών του Νίκου Βέρτη Θέαμα ΕΠΕ και Entertainment Productions IKE, που εκμεταλλεύονται το κέντρο διασκέδασης Οραμα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης είχε δικαιώσει τελεσίδικα τον κ. Πολατίδη.

Δικαστικοί επιμελητές σηκώνουν περιουσιακά στοιχεία του αοιδού από το νυχτερινό κέντρο Οραμα

Αιχμές
Ωστόσο, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής δεν είχε μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού λίγο αργότερα προσέφυγε κατά της απόφασης στον Αρειο Πάγο ζητώντας την αναστολή της. Μάλιστα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας άφηνε τότε αιχμές για την απόφαση του εφέτη λέγοντας ότι τον τελευταίο λόγο θα έχει το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο. Παράλληλα δήλωνε με βεβαιότητα: «Δεν θα το επιτρέψω να υποκύψει σε καμία εξώδικη συμφωνία»!

Τελικά οι αρεοπαγίτες τάχθηκαν υπέρ του πρώην οικονομικού διευθυντή του Νίκου Βέρτη, δικαιώνοντας και τους ισχυρισμούς του ότι το 2013 ήταν ο «αχυράνθρωπος» του τραγουδιστή, προκειμένου εκείνος να διοργανώσει 10 συναυλίες στη Ελλάδα. Με την απόφαση αυτή ο Νίκος Βέρτης και οι εταίροι του υποχρεώνονταν να πληρώσουν στον Νίκο Πολατίδη μετά τη με αριθμό κατάθεσης 14153/2018 αγωγή του το ποσό των 278.289,18 ευρώ, μαζί με τους νόμιμους τόκους από την 1/9/2009, όπως επίσης και την αξία των ασφαλιστικών εισφορών του, ύψους άνω των 500.000 ευρώ.

Ολα μαζί υπολογίζονταν κοντά στο 1.000.000 ευρώ, χρήματα που είναι άμεσα καταβλητέα τόσο στο ΙΚΑ όσο και στον αντίδικο. Σε περίπτωση που ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν συμμορφωνόταν με την απόφαση, θα προχωρούσε η κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του.

ourlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ