ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ξεσπά η Μαρίνα Πατούλη: «Για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει τη γυναίκα και την οικογένειά του»

0

Μετά το εξώδικό που έλαβε από τον σύζυγό της, τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στις κάμερες και απάντησε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου είναι πληγή στην καρδιά μου».

«Πράγματι, με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα, ούτε με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει να προστατεύσει το παιδί του, θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και στη γυναίκα του και στην οικογένειά του ή τουλάχιστον να συνομιλήσει», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι περνάω ένα δράμα, δεν περνάω εγώ, περνάει η Ελληνίδα είτε είναι επώνυμη, είτε είναι ανώνυμη, είτε είναι κοντή, ψηλή, άσχημη, φτωχή, πλούσια. Η Ελληνίδα, η οποία αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άντρας της. Και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών, της λέει… γεια σας. Και δεν καταδέχεται, απαξιώνοντάς την, να συνομιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα».

Η Μαρίνα Πατούλη είπε κλείνοντας: «Η βία της σιωπής έγινε τώρα, βία ενάντια στη φίμωση και στην ελευθερία του λόγου. Διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω σε δημόσιες δηλώσεις γιατί θα μου κάνει αγωγή. Στερεί τη φωνή σε μια γυναίκα, εκβιάζοντάς την να μη μιλήσει. Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου είναι πληγή στην καρδιά μου. Που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ