ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί! Η ανάρτηση της

0

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια» έγραψε στη λεζάντα και δημοσίευσε μία φωτογραφία που φιλάει στο μάγουλο τον γιο της Μάξιμο.

Θυμίζουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου 2017 με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Στις 14 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος και λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο.
 
«Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα με τον μικρό γιατί άλλαξε όλη μου η ζωή. Το ήξερα, το ήθελα και ήταν απόφασή μας με τον άντρα μου, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι περιμένεις, οπότε τον πρώτο καιρό ζορίστηκα. Καθώς περνά ο καιρός και αποδέχεσαι τη νέα συνθήκη, βρίσκεις τις ισορροπίες. Τώρα είμαι σε μια πολύ ισορροπημένη φάση στη ζωή μου που νιώθω ότι είμαι έτοιμη για δεύτερο παιδάκι» είχε αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή «Pop Up» πριν από λίγο καιρό.

https://youtu.be/t6POBk-l9jc

ourlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ