ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Πάολα τραγουδά Ξυλούρη στο πλευρό του Μανώλη Κονταρού (Video)

0

Μια μοναδική και εκρηκτική βραδιά χάρισε στους τηλεθεατές η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, η οποία φιλοξενήθηκε στο «Σπίτι με το MEGA» τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της.

«Βρισκόμαστε απόψε εδώ ελπίζοντας να σας κάνουμε να ξεχάσετε ότι σας έχει ταλαιπωρήσει και σας έχει πληγώσει» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια, τονίζοντας ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του απόψεις και αντιρρήσεις για όσα συμβαίνουν.
Ο γνωστός και αγαπημένος καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής Μανώλης Κονταρός, βρέθηκε αυτό το Σάββατο σε μία από τις καθιερωμένες πλέον μουσικές βραδιές του MEGA, στην παρέα της Πάολα.

«Μανώλη Κονταρέ, αετέ θα έλεγα εγώ. Νομίζω πως εσύ είσαι ζωντανό παράδειγμα που μας λέει ότι η μουσική δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει ποτέ. Για κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την ιστορία σου, θα ήθελα να τους πούμε πως ο Μανώλης πριν δέκα χρόνια είχε ένα ατύχημα, που έκανε τον Μανώλη να δυσκολεύεται να τρέχει, γιατί όλα τα άλλα τα κάνει κανονικά. Είναι ένας τόσο δυνατός άνθρωπος, ένα λιοντάρι, με απίστευτο χιούμορ, που εγώ χτες που τον γνώρισα του είπα “Πάμε να τρέξουμε” και μου είπε “Όχι γιατί κατέω ότι τρέχεις πιο γρήγορα από εμένα”. Σε ευχαριστώ που μου έκανες αυτή την τιμή, να είσαι απόψε εδώ», είπε η Πάολα για τον μεγάλο μουσικό.

«Εγώ σε ευχαριστώ. Μεγάλη τιμή για εμένα, και μεγάλη τιμή και για την Κρήτη που θα τραγουδήσεις κρητικά τραγούδια. Εύχομαι να γίνουμε φίλοι, και εμείς στην Κρήτη τους φίλους μας του τιμούμε. Σε πολύ δύσκολες στιγμές έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τους φίλους μου. Εύχομαι να έρθεις στην Κρήτη και η φιλία μας να σε κάνει να την αγαπήσεις πιο πολύ», απάντησε εκείνος.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γέμισε με τις μελωδίες της κρητικής παράδοσης, και τα «Τα μεθυσμένα σ’ αγαπώ», «Αγγελική μορφή», «Αρχίζω και τρελαίνομαι» ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό, που απόψε «το γλεντάει» στο MEGA!

Πάολα και Μανώλης Κονταρός έκλεισαν την τηλεοπτική τους συνάντηση χαρίζοντας στους τηλεθεατές του MEGA ένα ξεχωριστό ντουέτο του «Ήτανε μια φορά».

https://youtu.be/HPcktjVhpQw

zarpanews.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ