ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Ελένη Μενεγάκη απαντά για την «εξαφάνισή» της από τον Alpha

0

"Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί", λέει η Ελένη Μενεγάκη.

Οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη εξαφανίστηκαν από το site του Alpha, όπως αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή στο Πρω1νό ο Νίκος Παρτσώλης. «Η σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί”, γράφει πλέον η σελίδα όταν κάποιος προσπαθήσει να μπει στην εκπομπή Ελένη.

Το πρωί της Δευτέρας, στο πρωινό αποκάλυψαν και το πότε έγινε το κατέβασμα της σελίδας της Ελένης. Έγινε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, στις 00:28:09.

Μέσα από το Instagram ήρθε και η απάντηση της παρουσιάστριας. Όταν ένας follower την ρώτησε γιατί ο Alpha κατέβασε το αρχείο των εκπομπών της από την επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Δεν χρειάζεται απάντηση … όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί»!

Η αλήθεια είναι πως το error 404 εμφανίζεται όταν μια συγκεκριμένη σελίδα στο site δεν υπάρχει είτε γιατί έχει αλλάξει το URL είτε για κάποιον άλλον λόγο. Το error 404 έχει συνδεθεί με αρνητικό τρόπο γενικότερα, γιατί προκαλεί αναστάτωση τόσο στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, όσο και στους ιδιοκτήτες ή τους webmasters. Με αυτό ως δεδομένο, η κίνηση αυτή από πλευράς καναλιού, δείχνει πως κάποιοι ήθελαν να «εξαφανίσουν» την Ελένη Μενεγάκη πάση θυσία.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ