ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου: «Πριν από χρόνια φτάσαμε κοντά στον χωρισμό»

0

"Αν είναι μια απιστία θα χωρίσεις τελείωσε αλλά το να χωρίσεις για χαζομάρες εγωιστικές δεν υπάρχει" ανέφερε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Στον καναπέ του The2Night Show κάθισαν ο Γιάννης Αϊβάζης κι η Μαρία Κορινθίου, οι οποίοι μίλησαν για το πως είναι ο έγγαμος βίος ύστερα από τόσα χρόνια αλλά κι αν έχουν υπάρξει τριγμοί στον γάμο τους μέχρι σήμερα.

Γ.Α.: Βέβαια υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή και πολύ έντονη πριν από αρκετά χρόνια που είπαμε ξέρεις κάτι ότι ίσως είναι περίοδος να αναθεωρήσουμε. Αυτό που κράτησε ήταν πάντα η λογική κι όχι ο παραλογισμός απέναντι στις ασήμαντες βλακείες. Αν είναι μια απιστία θα χωρίσεις τελείωσε αλλά το να χωρίσεις για χαζομάρες εγωιστικές δεν υπάρχει.

Μ.Κ.: Την απιστία δεν θα μπορούσα να την συγχωρήσω και να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος και δεν θα μπορούσα να το δεχτώ.

Γ.Α.: Όχι. Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να του το δώσεις εσύ. Οπότε είτε δεν μπορεί να το βρει εκείνος από εσένα είτε εσύ από εκείνον. Θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχει συμβεί αυτό κι όχι να μιλήσεις υποθετικά. Κατά καιρούς έπεφταν πολλά στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί. Δεν βγαίνουμε πολύ έξω και πώς μπορεί κάποιος να ξέρει πως είσαι μέσα στην οικογένειά σου; Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά ζιζάνια.

Μάλιστα στο τέλος ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε ένα περιστατικό που θα τους έκανε παρά λίγο να χωρίσουν.

 

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ