ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για την Ιωάννα Μαλέσκου

0

"Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα καινούριο πρόσωπο και πρέπει να την στηρίξουν, γιατί να μην πάρουν θέση;", αναρωτιέται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον σχολιασμό στα ρούχα, με δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη. Η ίδια τόνισε ξανά πως δεν χρειάζεται να απαντήσει σε κάτι, αν και απάντησε…

«Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι σχολιάζονται μόνο τα ρούχα, δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο. Υπάρχουν παρεξηγήσεις και γίνονται πάντα και δημιουργούνται κόντρες χωρίς να υπάρχει λόγος. Εγώ δεν έχω δημιουργήσει ποτέ μου κόντρα. Έχω υπάρξει μέρος. ΟΚ να το ανοίγεις το θέμα και να το κάνεις, καλό είναι όταν και από τη μια πλευρά και από την άλλη δεν υπήρχε πρόβλημα, να βάλεις τέλος σε μια ιστορία που δεν υπάρχει», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι ένα καινούριο πρόσωπο και πρέπει να την στηρίξουν, γιατί να μην πάρουν θέση; Δεν τη γνωρίζω. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, δεν χρειάζεται να απαντήσω σε κάτι».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ