ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Γιάννα Τερζή εξηγεί γιατί ο πατέρας της, Πασχάλης ήθελε να την κρατήσει μακριά από τη νύχτα

0

Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα μίλησε η Γιάννα Τερζή, το πρωί του Σαββάτου, στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου. Η τραγουδίστρια μάς έδειξε το σπίτι που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της, Πασχάλη καθώς και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παράλληλα, η Γιάννα Τερζή περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε με τον ράπερ Akon στην Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Γιάννα Τερζή σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του OPEN πως » όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου πως θέλω να γίνω τραγουδίστρια, μου σχολίασε «από που και ως που». Κάτι τέτοιο μου είχε πει, λες και είπε η κόρη του μανάβη! «Και που ξέρεις εσύ, που θα πας». Και ήθελα να ακούσω, «εννοείται παιδί μου εγώ θα σου δείξω». Δεν ήταν ακριβώς έτσι και το ξέρω ότι δεν το ήθελε. Δεν ήθελε τη νύχτα. Όπως την είχε αυτός στο μυαλό του»

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως μικρή δεν είχε δει για πολλά χρόνια τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή σε νυχτερινό μαγαζί. «Όχι, από τότε που με θυμάμαι μέχρι και την εφηβεία μου, πήγα δύο ή τρεις φορές. Μας κρατούσε ο μπαμπάς μου μακριά από όλο αυτό» τόνισε.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ακόμα φρέσκια, έγινε και στην τηλεόραση σούπερ σταρ και η κοπέλα ακόμα πιστεύω ότι προσαρμόζεται για τον εαυτό της. Θα πει και στη φίλη της, δηλαδή, έλα να σου κάνω δοκιμαστικό;» αναρωτήθηκε με νόημα η Γιάννα Τερζή για την καλή της φίλη και παρουσιάστρια του ALPHA. «Αυτό το κάνουν οι μέντορες, κάποιοι που έχουν πολλά χρόνια στην τηλεόραση».

«Το διάστημα της Eurovision ήμουν πολύ συνεσταλμένη ενώ έπρεπε να μιλήσω πιο ανοιχτά για όσα συνέβησαν» συμπλήρωσε τέλος, σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ