ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Big Brother - Ανδρέας Μικρούτσικος και Χάρης Βαρθακούρης απαντούν στο «σάλο» για τη χυδαία φράση

0

Με το θέμα των ημερών, την απομάκρυνση του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το «Big Brother» μετά τον σάλο που ξέσπασε από την χυδαία έκφραση που χρησιμοποίησε και μεταδόθηκε στη live streaming πλατφόρμα του ΣΚΑΪ, ξεκίνησε το νέο live του Μεγάλου Αδελφού.

Τόσο ο παρουσιαστής του Big Brother, Χάρης Βαρθακούρης όσο και ο κεντρικός σχολιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησαν να δώσουν ένα τέλος σε όλα όσα ειπώθηκαν!

«Ήταν μια εβδομάδα περίεργη για μας, συνέβη ένα γεγονός που μας στεναχώρησε όλους πολύ. Το οποίο, φυσικά, οδήγησε στην αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ. Μεταδόθηκε στο διαδικτυακό live streaming και αμέσως καταδικάστηκε τόσο από εμάς όσο και από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στο καλωσόρισμα του τηλεοπτικού κοινού.

«Ο ΣΚΑΪ με μοναδική ταχύτητα το απομόνωσε» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Δηλαδή έκοψε το live streaming. Δεν έπαιξε ποτέ κανένα στιγμιότυπο. Ούτε το γεγονός αυτό καθ’ αυτό ούτε πως φώναξε ο Big Brother τον Αντώνη. Το έκανε με μοναδική λεπτότητα και ευαισθησία για να μην εκθέσει τίποτα και κανέναν. Να κόψει αυτή την κεφαλή σύριζα και να το σταματήσει».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπογράμμισε με ειλικρίνεια πως «όχι μόνο συμφωνώ απόλυτα, αλλά χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και τον τρόπο που αντέδρασε. Την έγνοια που δείχνει για τον τηλεθεατή. Υπάρχει, όμως, κάτι που θα ήθελα να το πω και διαφωνώ. Το στοιχείο του να μην φτάσουμε στο σημείο να ηθικολογούν άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια έγνοια, τέτοια ηθική και τέτοια ευαισθησία. Αυτοί που εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό γιατί εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό όταν δεν έχει συμβεί τίποτα;».

Παράλληλα, ο αγαπημένος παρουσιαστής αποκάλυψε πως πρότεινε στην παραγωγή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ στο αποψινό live να βρεθεί στο πλατό ο Αντώνης Αλεξανδρίδης και να του κάνει ο ίδιος μια ωριαία, καταπελτική συνέντευξη στην οποία θα τον ρωτούσε για τα πάντα. Και θα έπαιρνε, σε κάθε περίπτωση, απαντήσεις. Κάτι που, ωστόσο, ουδέποτε συνέβη.


Μια σαφής τοποθέτηση δια χειρός Ανδρέα Μικρούτσικου και Χάρη Βαρθακούρη για το «Big Brother»!

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ