ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ο Χάρης Ρώμας αμετακίνητος για τη Σοφία Μουτίδου και το Καφέ της Χαράς

0

"Δεν γίνεται να φτιάξεις το πρόγραμμα 20 ατόμων βασικών ρόλων, πάνω σε ένα πρόσωπο το οποίο έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις κάπου αλλού.", τονίζει ο Χάρης Ρώμας.

Μετά τον ντόρο που προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μουτίδου ότι τελικά δεν θα παίξει στο Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας θέλησε να τοποθετήσει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, σε ζωντανή σύνδεση που έκανε με το Πρωινό. Ο ίδιος τόνισε ότι δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να συνεργαστούν λόγω του προγράμματος της ηθοποιού με την παρουσίαση της εκπομπής The Booth που κάνει στο Open.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε τα εξής: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να διεκδικήσω τη Σοφία από το Open. Το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα χρόνου, διότι οι ελεύθερες ώρες και μέρες που μου έδωσε η Σοφία για να κάνει γύρισμα, είναι απειροελάχιστες. Παρότι ακόμα προσπαθούμε έναν τρόπο να ενταχθεί με ένα πρόγραμμα που θα φτιάξουμε, το βλέπω σχεδόν αδύνατο. Δεν γίνεται να φτιάξεις το πρόγραμμα 20 ατόμων βασικών ρόλων, πάνω σε ένα πρόσωπο το οποίο έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις κάπου αλλού.

Η Σοφία θέλει να παίξει και περιμένει και μία απάντηση από ό,τι καταλαβαίνω και θα πρέπει να της την δώσουμε. Δεν μιλήσαμε γιατί ακόμα ψάχνω να βρω μήπως υπάρχει ένα άνοιγμα, αλλά πραγματικά δεν το βλέπω γιατί είναι άδικο και για τους άλλους να φτιαχτεί το πρόγραμμα πάνω στη Σοφία».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ