ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Το τέλος του La Casa de Papel έφτασε - Και δεν θα είναι αίσιο για όλους

0

To «La Casa de Papel», η σειρά-φαινόμενο που κατέκτησε όλο τον κόσμο μέσα από το Netflix, ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Deadline η επόμενη, πέμπτη σεζόν, θα είναι και η τελευταία για το «La Casa De Papel».

Με μια φωτογραφία που δείχνει στο έδαφος, σπασμένη και σκονισμένη, την εμβληματική μάσκα του Νταλί, ο επίσημος λογαριασμός του Netflix έγραψε: «Το "La Casa De Papel" φτάνει στο τέλος του. Μέρος 5ο».

«Περάσαμε έναν χρόνο σχεδόν αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον Καθηγητή στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του "La Casa De Papel"», γράφει ο δημιουργός της σειράς, Αλεξ Πίνα, αφήνοντας τους θιασώτες της σειράς να αναρωτιούνται αναφορικά με την εξέλιξη της ιστορίας και την τύχη των βασικών πρωταγωνιστών.

https://www.instagram.com/p/B_Sty9OD6Ul/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

«Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα, αλλά πρόκειται επίσης για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν», συμπληρώνει ο Πίνα στο πρώτο σχόλιο μετά την ανακοίνωση του Netflix. Τα γυρίσματα σε Ισπανία, Δανία και Πορτογαλία αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, ενώ στο καστ των ηθοποιών θα προστεθούν Ισπανοί ηθοποιοί που έχουν αυξήσει τις μετοχές τους στο χρηματιστήριο του Netflix (όπως ο Μιγκέλ Ανχελ Σιλβέστρε, που παρακολουθήσαμε στο Narcos και το Sense8).
 

Η πρώτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς που αφορά μια επαναστατική ληστεία σε πολλές πράξεις, η οποία ξεκινά από το Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης με στόχο την εκτύπωση 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων με εγκέφαλο του σχεδίου τον ευφυή Καθηγητή, γυρίστηκε σε πρώτη φάση για το ισπανικό δίκτυο Antena 3 και γνώρισε αναπάντεχη επιτυχία όταν αγοράστηκε από το Netflix και άρχισε να προβάλλεται στην ψηφιακή πλατφόρμα streaming σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην εποχή του κορονοϊού οι συντελεστές του «La Casa de Papel» ακολουθούν τα νέα πρωτόκολλα ασφάλειας για την υγεία και ρίχνονται στη δουλειά ανακοινώνοντας το καλό νέο της επανόδου στο πλατό με πολλές αναρτήσεις στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CC6l2JnqbZ3/?utm_source=ig_embed

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ