ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: Το εντυπωσιακό βίντεο του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του «Love it»

0

Το νέο τρέιλερ της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής του έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ. Πρωταγωνίστρια αυτού η κεντρική παρουσιάστρια, άρτι αφιχθείσα από το Κρήτη TV, Ιωάννα Μαλέσκου.

Όπως μας ενημέρωσε και μέσα από σχετικό δελτίο τύπου το κανάλι η εκπομπή θα έχει τίτλο «Love it», με το μήνυμα αυτό να το «ζωγραφίζει» η παρουσιάστρια, ενώ οδηγεί ένα σπορ αυτοκίνητο σε χωμάτινο δρόμο. Πρωταγωνίστρια του τρέιλερ, η παρουσιάστρια την οποία παρακολουθεί ο φακός στο σπίτι, στην παραλία, να χαμογελά, να τρέχει και να οδηγεί.  


Επίσης, στο δελτίο τύπου του ΣΚΑΪ αναφέρεται ακόμη ότι η Ιωάννα σπούδασε παιδαγωγικά αλλά την ερωτεύτηκε γρήγορα η μικρή οθόνη. «Γεμάτη κέφι και αστείρευτο λόγο έρχεται για να αλλάξει τα μεσημέρια μας, μέσα από το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του σταθμού», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος θα έχει «κλείσει» η ομάδα που θα απαρτίσει το team της εκπομπής. Ο μόνος που μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα δοκιμαστικά είναι ο Μάνος Μαγιάτης, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με την Ελένη Μενεγάκη.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ