ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Νέα εμφάνιση στην Επίδαυρο

0

Tην παράσταση ¨Πέρσες” στην Επίδαυρο παρακολούθησαν χθες ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο μουσικός και και η πολιτικός έφτασαν στο αρχαίο θέατρο μαζί και πόζαραν αγκαλιά στους φωτογράφους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε μια πολιτιστική εκδήλωση αφού μετρούν αρκετά χρόνια γνωριμίας. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής άλλωστε βρέθηκαν και πάλι μαζί στην Επίδαυρο, αυτή τη φορά για να παρακολουθήσουν την συναυλία του κορυφαίου βιολονίστα, Λεωνίδα Καβάκου.

Για την περίσταση η Όλγα Κεφαλογιάννη φόρεσε μια εμπριμέ παντελόνα σε χαλαρή γραμμή σε συνδυασμό με ένα μαύρο τοπ με έναν ώμο και δερμάτινα σανδάλια. Ο Μίνως Μάτσας φορούσε ένα μπεζ μπαντελόνι με γαλάζιο πουκάμισο και κλασικά sneakers.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τη σχέση του και δείχνει πολύ ευτυχισμένο.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μάλιστα μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Gala για το διαζύγιό της με τον Μάνο Πενθερουδάκη και την αλλαγή στη ζωή της, λέγοντας: «Κάθε χωρισμός κρύβει και μια δυσκολία. Σηματοδοτείται ένα τέλος. Κάθε τέλος είναι και ένα μικρό πένθος. Με τον πρώην σύζυγό μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι. Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο άλλωστε, όταν περάσαμε 15 χρόνια μαζί και έχουμε μοιραστεί ένα κομμάτι της ζωής μας; Οταν αντιληφθήκαμε ότι τα πράγματα έκαναν τον κύκλο τους, δεν εθελοτυφλήσαμε, αντιθέτως σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερο να πάμε παρακάτω. Στη ζωή δεν πρέπει να φοβόμαστε τις αλλαγές».

Όσο για τη σχέση της με το Μίνω Μάτσα είπε μεταξύ άλλων:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες “αποκλείεται” και “ποτέ”, τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή άλλωστε είναι και η  μαγεία της ζωής».

marieclaire.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ