ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης «επιστρέφει» στο Mega

0

Πολλά ακούγονται και γράφονται, ανά διαστήματα, για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην μικρή οθόνη και δη στο Mega.

Ο αγαπημένος δημιουργός, ωστόσο, έχοντας κάνει ήδη μια τηλεοπτική εμφάνιση στην επανεκκίνηση του Μεγάλου καναλιού αναμένεται να «βρεθεί» εκ νέου σε αυτό το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Ιουλίου στις 14:00, θα προβληθεί στο Mega η επιτυχημένη τηλεταινία «Τρεις ευχές» με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τους Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Χάρη Ασημακόπουλο, Αλέξανδρο Μπουρδούμη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία τριών αχώριστων φίλων από το ίδιο χωριό. Στη διάρκεια μίας άδειας από τη στρατιωτική τους θητεία και επιστρέφοντας από το διπλανό χωριό, όπου διασκέδασαν σε ένα μπαρ, σκοτώνουν με το αυτοκίνητό τους έναν νεαρό που περπατούσε στην άκρη του σκοτεινού επαρχιακού δρόμου. Τρομοκρατημένοι, αποφασίζουν να τυλίξουν και να πετάξουν το πτώμα στη διπλανή λίμνη, δεμένοι πια με αυτό το τρομερό μυστικό. Η ζωή τους συνεχίζεται στην Αθήνα, όπου ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του.

Ο ένας ασκούμενος δικηγόρος, ο δεύτερος, υπάλληλος σε ταξιδιωτικό γραφείο και ο τρίτος, πορτιέρης σε μπαρ. Ζουν τη ζωή τους και συναισθηματικά συνδέονται ο καθένας με μια κοπέλα. Την ίδια κοπέλα…


Από τη στιγμή που ανακαλύπτουν ότι η κοπέλα έχει κάποια σχέση με το φόνο, όλα ανατρέπονται…


zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ