ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Κάτια Ζυγούλη συνάντησε τη Βίκυ Καγιά – «Είπα αυτό ήταν, τελείωσε, θα σταματήσω το μόντελινγκ»

0

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνάντηση, η Βίκυ Καγιά αντάμωσε με την Κάτια Ζυγούλη στις «Ιστορίες Μόδας» που παρουσιάζει η σύζυγος του Σάκη Ρουβά στην ΕΡΤ.

Οι δυο γυναίκες μίλησαν για τις διαφορές του χθες με το σήμερα στο χώρο της μόδας, την στιγμή που η Κάτια Ζυγούλη «λύγισε» και σκέφτηκε να τα παρατήσει αλλά και τη διάθεση της Βίκυς Καγιάς να ωθήσει την κορούλα της, Μπιάνκα στον ίδιο χώρο.

«Αυτός ο ανταγωνισμός, που ευτυχώς στη δική μας γενιά δεν επιτρέψαμε, τροφοδοτείται από παντού. Από το πρακτορείο, εάν είχε δύο δυνατά μοντέλα, από στο σόου ποια θα κλείσει και ποια θα ανοίξει. Εμάς δεν μας ένοιαζε τόσο αλλά θυμάμαι πως προσπαθούσαν να το αναζοπυρώσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη.

«Στο εξωτερικό ήταν πιο επαγγελματικά τα πράγματα» πρόσθεσε το μοντέλο και παρουσιάστρια της ΕΡΤ με την καλεσμένη της, Βίκυ Καγιά να συμφωνεί. «Ήξερες δηλαδή τι ώρα θα τελειώσεις. Στις πέντε ολοκλήρωνες τη φωτογράφιση και στις πέντε παρά δέκα φορούσες τα ρούχα σου».

«Και αν έμενες ως τις 6 πληρωνόσουν υπερωρία μία και μία ώρα» συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά. Με τη σειρά της, η Κάτια Ζυγούλη θυμήθηκε ένα ιδιαίτερο περιστατικό. «Μου έχει τύχει να ‘μαι στη Ρώμη, έχω πάρει μια πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά δυστυχώς η αντιμετώπιση του πελάτη ήταν άσχημη. Επειδή ήμουν και πάρα πολύ μικρή και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό, κατέληξα να κάνουν παράπονα οι πελάτες στο γραφείο και εγώ να κλαίω και να λέω πως «αυτό ήταν. Τελείωσε. Θα σταματήσω το μόντελινγκ». Μου πήρε δέκα χρόνια για να μάθω να το κάνω αυτό αλλά, όταν το έμαθα, ήταν μοναδικό».


Τέλος, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψη την αρχική άρνηση του συζύγου της να ακολουθήσει η κορούλα τους, Μπιάνκα τον χώρο της μόδας.


zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ