ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: Φεύγει από την Κρήτη - «Κλειδώνει» η ομάδα της παρουσιάστριας

0

Οριστική θεωρείται η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν καθώς η Κρητικιά παρουσιάστρια θα είναι το νέο πρόσωπο της ψυχαγωγίας του καναλιού του Φαλήρου παρουσιάζοντας τη νέα καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού που θα διαδεχθεί το «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα το οποίο δεν πρόκειται να συνεχιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr τα πρώτα δοκιμαστικά για τη νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου που δεν θα έχει σκληρό gossip και θα είναι υποστηρικτική για τα άλλα προγράμματα του ΣΚΑΪ και κυρίως για το «Big Brother», τις «8 λέξεις» και το «The Voice» θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουλίου. Η παρουσιάστρια αναμένεται να έρθει από την Κρήτη στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου για τα τελικά δοκιμαστικά όπου και θα «κλειδώσει» η σύνθεση της ομάδας της.

Αυτό που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη είναι η ζώνη που θα προβάλλεται η νέα καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Το πιθανότερο είναι να είναι στη ζώνη  12.00 – 14.00 που τώρα προβάλλεται το «Μεσημέρι» ωστόσο υπάρχει ένα σενάριο που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από τον ΣΚΑΪ η νέα εκπομπή να τοποθετηθεί στο δίωρο 09.00 – 11.00, να ακολουθεί για μια ώρα η νέα μαγειρική εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και να μετακινηθούν οι «Αταίριαστοι» στη ζώνη 12.00 – 14.00.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ