ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς – Όσα δήλωσε ο ίδιος στον ΑΝΤ1

0

Η Εισαγγελία Εφετών οδηγεί, καθώς φαίνεται, τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά σε δεύτερο γύρο στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασισης που ενέκρινε αθώο τον κατηγορούμενο για τον βιασμό οδηγού ταξί.

Το πρωί του Σαββάτου, στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινοί Τύποι” εμφανίστηκε μέσω skype ο Γιώργος Καρκάς. Ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή μίλησε στον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο για την δεύτερη φορά που αναμένεται να βρεθεί στο εδώλιο για την ίδια υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως “αυτό το ξέρω εδώ και ένα μήνα. Δεν είναι κάτι που μου προκάλεσε κάποιο συναίσθημα το οποίο να με αιφνιδιάσει. Εσείς το μάθατε χθες επειδή χθες βγήκε στη δημοσιότητα. Από κει και πέρα, αν μπω στη διαδικασία να εμπλακώ συναισθηματικά με όλο αυτό, την έχω πατήσει”.

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο εισαγγελέας δεν ασκεί έφεση επειδή είναι κάποιο εκδικητικό ον το οποίο, ας πούμε, κάθεται σπίτι και λέει πως δεν γουστάρει πως αθωώθηκε αυτός. Ο εισαγγελέας ασκεί έφεση κατόπιν αιτήματος του δικηγόρου του αντίδικου. Να γίνει ξεκάθαρο αυτό. Δεν προέκυψαν κάποια στοιχεία και ο εισαγγελέας ξανάνοιξε την υπόθεση” συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς.


“Να πω, όμως, πως στο προηγούμενο δικαστήριο αθωώθηκα” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο κατηγορούμενος για τον βιασμό οδηγό ταξί.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ