ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Αννίτα Πάνια δεν κρύβεται – “Μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο για μένα”;

0

"Μια μέρα μου βγήκε όλη η αγανάκτηση γιατί μέσα σε αυτή την εκπομπή έχω φάει όλα τα..."

Με την ίδια να έχει ξεσπάσει στον αέρα για την εκπομπή της πριν από λίγο καιρό, η Αννίτα Πάνια απαντά για όλα στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο.

“Δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε πολύ κουπί. Δύσκολη χρονιά με πολύ πράμα μέσα, μεγάλη εκπομπή, δεν πλήξαμε ποτέ. Δόξα τω Θεώ το παλεύουμε.

Δεν ξέρω να σας πω τι θα κάνω με την εκπομπή. Το μόνο που ξέρω να σας πω είναι ότι μια μέρα μου βγήκε όλη η αγανάκτηση γιατί μέσα σε αυτή την εκπομπή έχω φάει όλα τα έκτακτα αυτής της σεζόν. Είναι μια εκπομπή 4 ωρών, μεγάλη διάρκεια για ζωντανή εκπομπή με πάρα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα, σε βαθμό που φτάνεις κάποια στιγμή και λες “μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο για μένα”;

Οι συνεργασίες είναι πράγματα που γίνονται δεν συζητιούνται. Όταν θα είναι έτοιμο να γίνει το ό,τι γίνει για τη χρονιά που μας έρχεται, θα το ανακοινώσουμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα προς ανακοίνωση.


Είμαστε σε μια φάση τώρα που τελειώνει η σεζόν, συζητιούνται πράγματα. Εμένα μου αρέσει η δουλειά αυτή όταν την κάνω με ανθρώπους που γουστάρω, συνεργάζομαι καλά και περνάω καλά. Αυτό μπορώ να το κάνω με πολύ λιγότερα λεφτά αν μου κάνει κέφι πραγματικά.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ