ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά: Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

0

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Φαίη Σκορδά όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγη ώρα. «Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα πως είμαι θετική στον κορονοϊό» έγραψε η παρουσιάστρια συνεχίζοντας «Μετά από πληροφορίες ότια άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς αποφάσισα να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική». Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι».

Η παρουσιάστρια δεν έχει μέχρι στιγμής συμπτώματα «Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών». «Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους! Με πίστη και αιδιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό» καταλήγει η παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά μπαίνει σε καραντίνα τουλάχιστον 14 ημερών καθώς αυτό προβλέπει το πρωτόκολο του παγκόσμιου οργανισμού υγείας. Ωστόσο θέμα προκύπτει μέχρι στιγμής και με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής καθώς είχαν επαφή μαζί της. Έτσι δεν έχει γίνει μέχρι αυτή την ώρα γνωστό εάν το «Πρωινό» θα βγει από Δευτέρα στον «αέρα» του ΑΝΤ1 και αν «ναι» με ποια σύνθεση μπροστά από τις κάμερες.

https://www.instagram.com/p/B9ukL83hRMN/?utm_source=ig_web_copy_link

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ