ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Κάτια Δανδουλάκη: Γι’ αυτό είπα το “ναι” στις Άγριες Μέλισσες

0

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, για το πώς αποφάσισε να πει το “ναι”, για το ρόλο της, αλλά και για τα νέα παιδιά που συνεργάζεται.

«Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανείς. Με το που άκουσα το θέμα, το κανάλι, τον παραγωγό, συγγραφείς, σκηνοθέτη, είπα επί τόπου ναι, θέλω να το κάνω. Όσο πιο στέρεη είναι η βάση που πατάς, δεν υπάρχει περίπτωση να στραβοπατήσεις παρά μονάχα από δικό σου λάθος.

Ο Λευτέρης Χαρίτος έχει βάλει τη στάμπα του τη σκηνοθετική… Ο ρόλος μου είναι το τελευταίο που με απασχόλησε. Με νοιάζει σε μια καθημερινή σειρά να υπάρχει ένας ρόλος που να κρύβει ένα μυστικό. Ο ρόλος, μάλιστα, τυχαίνει να είναι και πολύ επάνω μου.

Παίζω με κάποια παιδιά το ένα καλύτερο από το άλλο σε αυτή τη σειρά, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, στην πειθαρχία τους, στο αποτέλεσμα που φέρνουν. Όχι μόνο οι ηθοποιοί, οι τεχνικοί, ο σκηνοθέτης, οι σεναριογράφοι, τι ταλέντα…», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ