ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Βαρδινογιάννης - Αλιμόνου: Η δικαστική διαμάχη, η επιμέλεια των παιδιών και η διατροφή

0

Μπορεί ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου να μην απασχόλησαν και πολύ τις κοσμικές στήλες με τον γάμο και την κοινή τους ζωή, τις απασχολούν όμως με το πολύκροτο διαζύγιό τους. Τα προβλήματα στη σχέση τους δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και το 2017 έδωσαν την πρώτη μάχη στα δικαστήρια, προκειμένου να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μήλον της έριδος αποτέλεσε η επιμέλεια των παιδιών τους, αλλά και το ύψος της διατροφής που καταβάλλει ο επιχειρηματίας.

Περίπου 30 δίκες έχουν γίνει μέχρι στιγμής και η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού βρίσκεται στην κορύφωσή της, καθώς το δικαστήριο εξέτασε τις δύο αντίθετες αγωγές διαζυγίου του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Στη δικαστική αίθουσα ακούστηκαν οι μαρτυρίες της θείας της Τζίνας Αλιμόνου κι ενός φίλου του Παύλου Βαρδινογιάννη.

Σύμφωνα με την πρώτη, η αρχή της ρήξης στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν ο επιχειρηματίας πήρε την απόφαση να μετακομίσει η οικογένεια στην Αμερική. Όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, η ανιψιά της αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες με αυτή την εξέλιξη.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ