ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ο νέος 007 είναι γυναίκα! Το όνομά της είναι Λιντς, Λασάνα Λιντς

0

Η επικείμενη ταινία «Bond 25» θα έχει (συμ)πρωταγωνίστρια μια γυναίκα η οποία θα είναι και ο νέος 007. Πρόκειται για τη Βρετανή ηθοποιό Λασάνα Λιντς.

Ωστόσο, μη φοβάστε, η αλλαγή αφορά μόνο την... κωδική ονομασία, διότι Μποντ, Τζέιμς Μποντ, παραμένει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sunday Mail», σε κεντρική σκηνή της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες με τη νέα χρονιά, «ο Μ (τον υποδύεται ο Ρέιφ Φάινς) λέει: “Περάστε μέσα 007” και βλέπουμε να μπαίνει η Λασάνα».

Και εξηγεί ότι «ο Μποντ παραμένει ο Μποντ αλλά ο πράκτορας 007 έχει αντικατασταθεί από αυτήν την καταπληκτική γυναίκα».

Η Λασάνα Λιντς θα είναι επιφορτισμένη να εντοπίσει τον Τζέιμς Μποντ και να τον πείσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για μία νέα αποστολή.

Σύμφωνα με φήμες, ο Μποντ θα επιδοθεί στο γνωστό του… σπορ, προσπαθώντας να αποπλανήσει τον θηλυκό πράκτορα 007, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρει.

Πάντως, τα τελευταία χρόνια, διαρκώς ακούγεται ότι ο Τζέιμς Μποντ χρειάζεται ένα «φρεσκάρισμα», ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι κακή ιδέα ακόμη και η αντικατάστασή του από μια γυναίκα πράκτορα.

Φαίνεται ότι η επιλογή της Λασάνα Λιντς για τον ρόλο του 007, στην ταινία που σκηνοθετεί ο Κάρι Φουκουνάγκα της σειράς «True Detective», εκπληρώνει εν μέρει αυτές τις προτάσεις.

Η Λασάνα Λιντς έχει γίνει γνωστή από τον ρόλος της «Μαρία Ραμπό» στην ταινία «Captain Marvel».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ