ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ευαγγελία Αραβανή: Έτσι διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Οικονομόπουλο

0

Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούσαν έντονες φήμες πώς η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος περνούσαν σοβαρή κρίση στη σχέση τους, μετά από ένα χρόνο κοινής πορείας. Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά, με την παρουσιάστρια να εγκαταλείπει το σπίτι του τραγουδιστή, στο οποίο διέμεναν μαζί, και να επιστρέφει στο πατρικό της, στον Πειραιά.

Παρόλα αυτά, στο Πρωινό της περασμένης Πέμπτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πώς άνθρωπος από το περιβάλλον του, τους είδε μαζί προχθές, σε κοινή βραδινή τους έξοδο. Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά από τη μεριά της είχε επισημάνει τότε: «Γνωρίζω ότι υπήρχε μία κρίση και είναι το σημείο που το ζευγάρι λέει ή το σταματάμε εδώ ή πάμε παρακάτω. Γιατί και να έχει μια σχέση που δεν πάει πουθενά δεν είναι ωραίο…».

Όλο αυτό το διάστημα κανείς δεν γνώριζε τι πραγματικά συμβαίνει με το ζευγάρι, καθώς και οι δυο είναι χαμηλών τόνων και δεν επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα με την προσωπική τους ζωή. Κι ενώ οι φήμες οργίαζαν για το τι μέλει γενέσθαι, η Ευαγγελία Αραβανή έβαλε εμμέσως τέλος σε όλα όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα.

Το βράδυ της Παρασκευής, η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασε με τις επιτυχίες του αγαπημένου της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ίδια κράτησε χαμηλούς τόνους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, αλλά ο Pr manager Χάρης Σιανίδης «πρόδωσε» την παρουσία της στο μαγαζί με δύο βίντεο που δημοσίευσε στα Instastories του και την δείχνουν να τραγουδά και να χορεύει ανάμεσα στον κόσμο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ