ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ντενίση: Δεν έχω Πάρκινσον

0

Δεν έχω Πάρκινσον! Η Μιμή Ντενίση  αντικρούει τις φήμες που τη θέλουν να πάσχει από μία σπάνια και ανίατη ασθένεια.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε σε κυπριακό περιοδικό χαρακτηρίζοντας ανήθικους όλους αυτούς που διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις για το άτομό της. Η Μιμή Ντενίση συνήθως αποφεύγει να δίνει απαντήσεις σε εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά τη δουλειά της. Οταν όμως πρόκειται για πράγματα που αφορούν προσωπικά της θέματα και ειδικά την υγεία της, γίνεται... έξαλλη. Απόδειξη, ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό «Life» αναφέρθηκε στις φήμες που υποστηρίζουν ότι έχει Πάρκινσον. «Κάνοντας ένα Google search δίπλα στο όνομά σας βγάζει τη λέξη Parkinson. Να τολμήσω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος κι εκείνη αυθόρμητα απάντησε:

«Πρόκειται για μια ανήθικη φήμη που βγήκε τότε που είχα πέσει από τη σκάλα. Φορούσα τακούνι στιλέτο και ένα μακρύ παλτό, μιλούσα στο τηλέφωνο, μπήκε το τακούνι στο στρίφωμα και έπεσα από τη μαρμάρινη σκάλα. Ευτυχώς, επειδή έχω πολλά μαλλιά και φορούσα γούνα, με προστάτευσαν και δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Για δεκαπέντε ημέρες ζαλιζόμουν, το κεφάλι μου είχε φύγει από τη θέση του κι έτρεμε, και αυτό έγινε μυθιστόρημα. Το έκαναν όμως για να σταματήσουν μια δουλειά που είχα για την τηλεόραση». Στην ίδια συνέντευξη η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με την Ολυμπία Δουκάκη στην Αμερική.

«Κάνουμε ένα docudrama για την τηλεόραση, γι’ αυτό και θα πάω τον Μάιο στην Αμερική. Πρόκειται για ένα βιβλίο με τη διήγηση της μόνης Ελληνοαμερικανίδας γιατρού η οποία είχε πάει εθελόντρια στη Σμύρνη, όταν ξεκίνησε η Μικρασιατική καταστροφή. Εχω γράψει ήδη την ιστορία και τώρα πρέπει να γράψω τους διαλόγους με τον Martin Sherman» δήλωσε η πρωταγωνίστρια.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ