ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Σήμερα ο γάμος του γιου του Πάριου παρόλα τα προβλήματα

0

Σήμερα γάμος γίνεται με… προβλήματα στη μετακίνηση των προσκεκλημένων! Ο γιος του Γιάννη Πάριου Θανάσης Βαρθακούρης παντρεύεται στην Πάρο την αγαπημένη του Τζίνα Γαβαλά.

Η απεργία των λιμενικών προκάλεσε μεγάλο άγχος σε πολλούς προσκεκλημένους, αφού δεν υπήρχε τρόπος να πάνε στο νησί. Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης Πάριος τους καθησύχασε με την υπόσχεση ότι αν συνεχιστεί η απεργία, θα νοικιάσει σκάφος για τη μεταφορά τους.

Ο Θανάσης Βαρθακούρης (δευτερότοκος γιος του Γιάννη Πάριου από τον γάμο του με την Ντίνα Μαρκοπούλου) και η αγαπημένη του Τζίνα Γαβαλά, εδώ και πολλούς μήνες, από τότε που επισημοποίησαν τη σχέση τους αλλάζοντας βέρες, προετοιμάζονται για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κάνει ένα γάμο χωρίς τυμπανοκρουσίες, μια και οι δύο διατηρούν χαμηλό προφίλ.

Το πρόβλημα όμως που προέκυψε με την απεργία των λιμενικών τούς αναστάτωσε ιδιαίτερα, αφού πολλοί προσκεκλημένοι επρόκειτο να καταφθάσουν στο νησί με τα πλοία της γραμμής και ανάμεσά τους βρίσκονται πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία δεν θα ήθελαν να απουσιάζουν από τον γάμο.

Τελικά η απεργία λύθηκε χθες το βράδυ και δεν χρειάστηκε να ναυλώσει καράβι ο Γιάννης Πάριος, όπως είχε αποφασίσει. Παρ’ όλα αυτά αρκετοί από τους προσκεκλημένους δεν θα αποφύγουν την ταλαιπωρία, αφού αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν σήμερα για την Πάρο και εκ των πραγμάτων θα φτάσουν στο νησί την τελευταία στιγμή.

Ο γάμος θα γίνει σήμερα στις 9.30 το βράδυ και αμέσως μετά θα ακολουθήσει γαμήλιο γλέντι, το οποίο θα έχει το γνώριμο παριανό ύφος. Υπάρχουν πληροφορίες ότι το κλου της βραδιάς θα είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πάριος, ο οποίος θα τραγουδήσει αγαπημένα νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια προς τιμήν του γιου του και της νύφης του.

 

 

madata.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ